Ολυμπιακός: «Πέταξε» με χαμόγελα για τη Ρωσία

Συγκρατημένα αισιόδοξοι εμφανίστηκαν στις δηλώσεις τους οι ερυθρόλευκοι

Οι παίκτες του Ολυμπιακού χαμογελούν,στην αναχώρηση της ομάδας για τη Ρωσία

Με στόχο να «σφραγίσει» το εισιτήριο της πρόκρισης στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, «πετάξε» για τη Ρωσία και τη ρεβάνς με την Κράσνονταρ.

Οι «ερυθρόλευκοι» ταξίδεψαν με «προίκα» τη νίκη με σκορ 4-0 στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων στο γήπεδο «Καραίσκάκης», που τους δίνει πολύ σημαντικό προβάδισμα  στην υπόθεση  - πρόκριση.

Κατά την αναχώρηση της αποστολής από το αεροδρόμιο  «Ελευθέριος Βενιζέλος» οι παίκτες των Πειραιωτών δεν έκρυψαν την αισιοδοξία τους. 

«Πρέπει να κάνουμε ό,τι κάναμε ως τώρα. Να κάνουμε ένα παιχνίδι δυνατό, να είμαστε σοβαροί, συγκεντρωμένοι και να κάνουμε ένα παιχνίδι με ποιότητα για να πάρουμε την πρόκριση στους ομίλους του Champions League», ανέφερε αρχικά ο Βραζιλιάνος μέσος για το ματς με την Κράσνονταρ.

Ο Ολυμπιακός συνέτριψε την Κράσνονταρ

Για το αν αισθάνονται σιγουριά ή το βλέπουν 0-0, όπως τους είπε ο κ. Μαρτίνς στην ομιλία του, ο Γκιγέρμε υπογράμμισε: «Και τα δύο ισχύουν. Νομίζω ότι είναι πολύ καλό το αποτέλεσμα που φέραμε στο Καραϊσκάκη, νιώθουμε ασφάλεια, αλλά παίζουμε με έναν επικίνδυνο αντίπαλο και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε ως 0-0 για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Πρέπει να βάλουμε ένα γρήγορο γκολ και να αμυνθούμε στη συνέχεια καλά», επισήμνε ο Βραζιλιάνος άσος Γκιγιέρμε. 

Από την πλευρά του ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μαρτίνς, επισήμανε στους παίκτες του ότι πρέπει να αγωνιστούν εναντίον των Ρώσων σαν το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα να ήταν ισόπαλο 0-0, αφού οι παίκτες της Κράσνονταρ θα θελήσουν από την αρχή να πιέσουν την ελληνική ομάδα, με στόχο τη μεγάλη ανατροπή. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top