Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Final-4

Πρωταθλήτρια η DPG, Κυπελλούχος ο "Ριζοσπάστης"

Πρωτάθλημα Τύπου

Με την ομάδα της DPG να στέφεται Πρωταθλήτρια και τον Ριζοσπάστη Κυπελλούχο, ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Μαΐου το πλέον ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα Εργαζόμενων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης των τελευταίων ετών, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του ΕΣΑΚΕ.

Σε ένα συναρπαστικό Final Four όπου ο ημιτελικός του Πρωταθλήματος Πρώτο Θέμα – ALPHA και ο Τελικός του Κυπέλου Ριζοσπάστης – SDNA.GR κρίθηκαν στον πόντο και μάλιστα στην παράταση, ξεχώρισε η παρουσία 50 παιδιών από το Χαμόγελο του Παιδιού που παρακολούθησαν το παιχνίδι φιλανθρωπικού – κοινωνικού χαρακτήρα ανάμεσα σε Μικτή Ομάδα Δημοσιογράφων και Τεχνικών και Βετεράνους μπασκετμπολίστες που έχουν φορέσει την φανέλα της Εθνικής Ελλάδος.

Κατά την διάρκεια του διημέρου οι 13 ομάδες που συμμετείχαν στο φετινό πρωτάθλημα συγκέντρωσαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία και παρέδωσαν στο Χαμόγελο του Παιδιού. Παράλληλα σε μια όμορφη τελετή Δημοσιογράφοι και Τεχνικοί προσέφεραν τιμητική πλακέτα για την τεράστια κοινωνική του προσφορά στο Πρόεδρο του Χαμόγελου του Παιδιού κ. Κώστα Γιαννόπουλο ο οποίος παρακολούθησε με ενδιαφέρον τους τελικούς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το Σάββατο, σε ένα παιχνίδι που έσπασαν καρδιές, η ομάδα του ALPHA επικράτησε στον πρώτο ημιτελικό επί του Πρώτου Θέματος στην παράταση με 58 – 57, ενώ στον δεύτερο ημιτελικό η DPG κατέβαλε την ομάδα του ΑΝΤΕΝΝΑ με 65 – 57. Στον διαγωνισμό τριπόντων ο Βαγγέλης Ράπτης του ΑΝΤΕΝΝΑ για άλλη μια χρονιά δεν είχε αντίπαλο.

Την Κυριακή η ομάδα του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ έχοντας την υποστήριξη του πλέονμαζικού και ένθερμου κοινού στην ιστορία των τελικών στέφτηκε Κυπελλούχος νικώντας σε ένα συγκλονιστικό τελικό την ομάδα του SDNA.GR με 68 – 67 ενώ στην τελικό του Πρωταθλήματος η DPG πιάνοντας υψηλά στάνταρ απόδοσης στο β’ ημίχρονο κατέβαλε την ομάδα του ALPHA 71 – 51.

Δείτε στο video τον τελικό του Κυπέλλου

Δείτε στο video τον τελικό του Πρωταθλήματος

Κορυφαία στιγμή του διημέρου το παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα της Μικτής με Βετεράνους μπασκετμπολίστες της Εθνικής Ελλάδος όπου τα κορμιά των Δ. Παπανικολάου, Σπ. Παντελιάδη, Μ. Βουρτζούμη, Σ. Τζαλλαλή και άλλων αθλητών δεν τρόμαξαν του παίκτες της Μικτής και μετη στήριξη και το ζεστό χειροκρότημα των παιδιών από το Χαμόγελο του Παιδιού που ήταν στην εξέδρα, η ήττα ήρθε φυσιολογικά αλλά με αξιοπρέπεια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top