Πρώτη νίκη στο Miami Open για τον Στέφανο Τσιτσιπά 

Στοχεύει για τους οκτώ καλύτερους

Μόνο στο πρώτο σετ πρόβαλε αντίσταση στον Στέφανο Τσιτσιπά ο Μακένζι Μακ Ντόναλντ. Ο Έλληνας τενίστας, στην πρεμιέρα του στο Miami Open, το πήρε τελικά με 7-6 (4) και στο δεύτερο σετ ήταν ασταμάτητος, νίκησε 6-1, απέκλεισε τον 23χρονο Αμερικανό, Νο60 στην παγκόσμια κατάταξη κι αυτή ήταν η πρώτη νίκη του στο συγκεκριμένο τουρνουά, καθώς πέρυσι είχε ηττηθεί στον Α’ γύρο από τον Ρώσο Ντανίιλ Μεντβέντεφ. 

Με το δεξί στο EURO 2020: Με 2-0 κέρδισε η Ελλάδα το Λιχνεστάιν!

Σημαντικό για το μέλλον του Τσιτσιπά είναι το παιχνίδι της Δευτέρας κόντρα στον Λεονάρντο Μάιερ στον 3ο γύρο του Miami Open. Αν ο Έλληνας τενίστας κερδίσει τον Αργεντίνο και προκριθεί στον 4ο γύρο του Masters θα έχει κάνει το μεγαλύτερο βήμα για την άνοδο του στο Νο8 της παγκόσμιας κατάταξης, της καλύτερης θέσης που είχε ποτέ Έλληνας τενίστας. 

Στο live raking ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι σήμερα στο Νο9 της παγκόσμιας κατάταξης με 3195β και στην 8η είναι ο Ντελ Πόρτο ο οποίος όμως δε συμμετέχει στο Miami Open. 'Ετσι, αν κερδίσει τον έτερο Αργεντίνο ο Ελληνας τενίστας θα πάρει άλλους 90β και θα ξεπεράσει τον Ντελ Πόρτο που έχει 3225β.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top