Δεν υπάρχει! Φόρεσαν φούστα σε θεατή και τον έβαλαν να παίξει τένις στο Wimbledon επειδή έκανε υποδείξεις στις αθλήτριες

Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχει το σκηνικό που εκτυλίχθηκε στο φετινό Wimbledon!

Κατά τη διάρκεια ενός διπλού αγώνα, ένας θεατής, από τους κλασσικούς ενοχλητικούς που μπαίνουν σε ρόλο προπονητή και φωνάζουν στους παίκτες, εκνευρίζοντάς τους, έδινε οδηγίες στις τενίστριες.

Η γνωστή τενίστρια και κάτοχος 4 Γκραν Σλαμ, Κιμ Κλάιστερς, λοιπόν, βαρέθηκε να τον ακούει να φωνάζει και να κάνει υποδείξεις και αποφάσισε να του…δώσει ένα μάθημα!

Συγκεκριμένα, στη μέση του αγώνα, κάλεσε τον ενοχλητικό θεατή, Κρις Κουίν, να παίξει στη θέση μιας από τις αντιπάλους της. Ο Κουίν είχε μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του, νόμιζε ότι ξέρει τα πάντα και αμέσως κατέβηκε από τις κερκίδες για να παίξει.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, η Κλάιστερς πήρε από την τσάντα της τη λευκή της φούστα και τη φόρεσε στον Κουίν, καθώς στο Wimbledon όλοι οι παίκτες πρέπει να φορούν λευκά. Ο θεατής δυσκολεύτηκε, βέβαια, να χωρέσει στη φούστα, όταν, όμως, τα κατάφερε, ήταν έτοιμος να παίξει τένις.

Η Κλάιστερς δεν μπορούσε να σταθεί όρθια από τα γέλια. Αλλά και ο ίδιος ο Κουίν διασκέδασε πολύ! «Σε ευχαριστώ που ήσουν χαλαρή απέναντί μου στο σερβίς. Με έκανες μεγάλο ήρωα στα μάτια των 3 κορών μου, που σε λατρεύουν» έγραψε στην τενίστρια μέσω του Twitter. Τέλος, παραδέχτηκε ότι πρέπει να μάθει τελικά πότε να μιλάει και πότε όχι.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top