Νέα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη με οπαδούς της Σάλκε λίγο πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ- Έσπασαν τζαμαρία μαγαζιού

Σκοπιανός προκαλούσε στην πλατεία Αριστοτέλους και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων

Δεν σταματάνε οι φασαρίες και τα προβλήματα που δημιουργούν οι οπαδοί της Σάλκε στη Θεσσαλονίκη, λίγο πριν τη μεγάλη αναμέτρηση των  δικέφαλων του Βορρά με την γερμανική ομάδα.

 

Όπως σας είχαμε ενημερώσει νωρίτερα, περίπου 200 οπαδοί τα ξημερώματα επιτέθηκαν  με μπουκάλια σε διμοιρία των ΜΑΤ και ακολούθησε ένταση μικρής διάρκειας.

Γι’ αυτό το λόγο αποφασίστηκε από την αστυνομία στις 17:00 οι οπαδοί της Σάλκε να βρίσκονται στον Λευκό Πύργο, προκειμένου να ελέγχει αν έχουν πάνω τους επικίνδυνα αντικείμενα.

Το μεσημέρι της Πέμπτης λοιπόν ένας άνδρας που βρίσκονταν ανάμεσα στους οπαδούς της Σάλκε, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες προκαλούσε τον κόσμο στην πλατεία Αριστοτέλους. Αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και όταν το ρώτησαν αν έχει μαζί του κάποιο επίσημο έγγραφο εκείνος απάντησε αρνητικά.

Ο οπαδός της γερμανικής ομάδας οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων. 

Πριν λίγη ώρα όμως άλλο ένα εξαιρετικά άσχημο περιστατικό συνέβη δείχνοντας πως λίγο πριν τον αγώνα για την φάση των 32' που θα γίνει στην Τούμπα, επικρατεί "πολεμικό" κλίμα στη Θεσσαλονίκη.

 

Οπαδοί της γερμανικής ομάδας έσπασαν τζαμαρία γνωστής καφετέριας στη Θεσσαλονίκη. Πέρα από τις υλικές ζημιές , ευτυχώς δεν υπήρξε κανένας τραυματίας.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top