Μαραθώνιος: Ο Ψινάκης έβαλε το... ��έρι του για να πατήσει τη σκανδάλη η Δούρου!

Δείτε το video με το απίστευτο περιστατικό από την εκκίνηση

Ξεκίνησε στις 9 π.μ. ο 34ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας από τον Μαραθώνα, αλλά με ένα «παρατράγουδο» στην εκκίνηση, καθώς η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου απέδειξε (όπως είναι λογικό πάντως) ότι δεν είναι εξοικειωμένη με τα όπλα, ούτε καν με αυτά των αγώνων στίβου…


Συγκεκριμένα, όταν η Ρένα Δούρου επιχείρησε να πατήσει την σκανδάλη του αφέτη για να δώσει την εκκίνηση δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα να επέμβει σαν «από μηχανής θεός» ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης που βρισκόταν δίπλα της, να βάλει το δάχτυλό του πάνω από το δικό της και να την βοηθή��ει στον πυροβολισμό, για να δοθεί η εκκίνηση!

Το… «ωραίο» πάντως είναι ότι τυπικά την εκκίνηση την έδιναν και οι δύο μαζί, όπως ανακοινώθηκε μάλιστα από τα μεγάφωνα, αλλά η περιφερειάρχης ήταν αυτή που σήκωσε το πιστόλι ως αφέτης. Μάλιστα, ο Ηλίας Ψινάκης, με το γνωστό του στυλ, λίγο πριν την εκκίνηση εμφανίζεται να… «παίζει» με το όπλο, το οποίο κρατούν και οι δύο μαζί!


Τελικά όμως ήταν «μοιραίο» να δώσουν και οι δύο μαζί την εκκίνηση, καθώς αν δεν παρενέβαινε ο δήμαρχος, οι δρομείς μπορεί να βρίσκονταν ακόμη στον Μαραθώνα…

Στον φετινό Μαραθώνιο της Αθήνας – ο οποίος είναι αφιερωμένος στον Βαλκανιονίκη και αγωνιστή υπέρ της ειρήνης Γρηγόρη Λαμπράκη - συμμετέχουν περισσότεροι από 50.000 αθλητές από 105 χώρες σε όλες τις διαδρομές, που αποτελεί και ρεκόρ συμμετοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΚΛΕΙΣΤΟΙ πολλοί δρόμοι για τον 34ο αυθεντικό ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ της Αθήνας


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top