Θαρραλέος ο Πουλίδο- Απελευθερώθηκε μόνος του!

«Σας ευχαριστώ όλους για τις προσευχές σας»

 Θαρραλέος ο Πουλίδο- Απελευθερώθηκε μόνος του!
Αίσιο τέλος είχε τελικά η περιπέτεια του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Άλαν Πουλίδο, ο οποίος έπεσε θύμα απαγωγής μαζί με την 23χρονη σύντροφο του, στο Μεξικό.

Μετά από ένα εφιαλτικό εικοσιτετράωρο ο διεθνής επιθετικός επέστρεψε σώος και αβλαβής στο πλευρό της οικογένειας του. Ωστόσο, νέα στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια σχετικά με την απαγωγή του άσου των «ερυθρόλευκων» στο Μεξικό.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής φαίνεται να πέτυχε ο ίδιος την απελευθέρωσή του, χτυπώντας έναν από τους απαγωγείς και χρησιμοποιώντας το κινητό τηλέφωνο.

Στο πρώτο τηλέφωνημα ο Πουλίδο περιέγραψε στους ανθρώπους που ήταν από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής τι έβλεπε έξω από το παράθυρο, ώστε να πάρουν μια εικόνα.

Στο δεύτερο τηλεφώνημα, είπε στην Αστυνομία ότι ακούει περιπολικά και αστυνομικούς. Του είπαν να πυροβολήσει στον αέρα με το όπλο του απαγωγέα, ώστε να βεβαιωθούν τα όργανα της τάξης ότι βρίσκονται στο σωστό σημείο.

Ο ποδοσφαιριστής τους είπε ότι το όπλο δεν είχε σφαίρες και ότι άκουγε ήδη τα πυρά των αστυνομικών. Στη συνέχεια τους περιέγραψε τι φοράει, ώστε να μην τον μπερδέψουν με τον ακινητοποιημένο δράστη.

Πουλίδο: «Σας ευχαριστώ όλους για τις προσευχές σας»

Στην πρώτη του δημοσίευση μετά την απαγωγή του προχώρησε ο Άλαν Πουλίδο, μέσω twitter. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στη εμπειρία του, ενώ ευχαρίστησε όσους στάθηκαν στο πλευρό του και τον βοήθησαν στις δύσκολες ώρες που πέρασε.

«Σας ευχαριστώ όλους για τις προσευχές σας. Με βοήθησαν πολύ σε αυτή την τρομερή εμπειρία στη ζωή μου, που δεν θέλω να ζήσει κανένας άλλος άνθρωπος. Είναι ευγνώμων στις αρχές για τη βοήθειά τους και που μου επέτρεψαν να επιστρέψω ασφαλής στην οικογένεια και τους φίλους μου. Ευχαριστώ και το Θεό που ήταν πάντα μαζί μας και μου έδωσε μια νέα ευκαιρία για τη ζωή. Σας ευχαριστώ όλους».
οοοοο.jpg



Anonymous: «Ο Πουλίδο δεν απήχθη»!

Οι Anonymous με βίντεό τους στο Youtube υποστηρίζουν πως δεν υπήρξε πραγματική απαγωγή του Άλαν Πουλίδο. Αρχικά, παίζουν πλάνα από την συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οι αρμόδιες Αρχές για την απελευθέρωση του Άλαν Πουλίδο.

Μετά εμφανίζεται ο εκπρόσωπος των Anonymous, ο οποίος απευθύνει μήνυμα στον μεξικανικό λαό λέγοντας τα εξής:

Το μήνυμα αυτό απευθύνεται στα ΜΜΕ και στον λαό. Δεν θα επιτρέψουμε πολιτικά παιχνίδια αυτών που θέλουν να κοροϊδέψουν την κοινωνία.

Ο Μεξικανός ποδοσφαιριστής Άλαν Πουλίδο δεν απήχθη ποτέ και πολύ περισσότερο δεν διασώθηκε από τις Αρχές της χώρας. Αυτή η είδηση που υπάρχει τις τελευταίες ώρες είναι απόλυτα ψευδής.

Πρόκειται για ένα καλοφτιαγμένο μοντάζ με σκοπό να εξαπατηθεί ο λαός της χώρας και να πιστέψει ότι οι αρχές του Μεξικού είναι ικανές να φέρουν σε πέρας με τρόπο αποτελεσματικό μια τέτοια γιγαντιαία επιχείρηση.

Στην πραγματικότητα οι μεξικανικές Αρχές δεν έχουν την παραμικρή ικανότητα για τέτοιου είδους επιχειρήσεις. Ας μην συνεχίζουν να κοροϊδεύουν το λαό. Ο Μεξικανός ποδοσφαιριστής Άλαν Πουλίδο έχει συνάψει συμφωνία με την Κυβέρνηση της Ταμαουλίπας και με τηλεοπτικούς σταθμούς της ίδιας πολιτείας.

Μεξικανοί και Μεξικανές, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε για τις ειδήσεις που κάποιοι δημιούργησαν. Είναι ειδήσεις χειραγωγημένες από την Κυβέρνηση για ίδιον όφελος. Ας μην ξεχνάμε ότι η χώρα μας ζει κρίσιμες στιγμές: μην ξεχνάμε ότι προσπαθούν να καταπνίξουν τις αντιδράσεις για τις μεταρρυθμίσεις στην παιδεία. Είμαστε σε προεκλογική περίοδο και οι πολιτικές παρατάξεις απλά αναζητούν τρόπους για να εξακολουθούν να κοροϊδεύουν τον λαό.

Ο Άλαν Πουλίδο είναι συνεργός τους. Δεν θα επιτρέψουμε αυτό που συμβαίνει. Λαέ του Μεξικού, ουδέποτε υπήρξαν κλήσεις για την απελευθέρωση ή καταγγελίες για εξαφάνιση. Θα αποκαλύψουμε την συμφωνία που υπάρχει με την Κυβέρνηση και θα σας πούμε την αλήθεια.

Διαβάστε επίσης:

Τα ΠΡΩΤΑ λόγια του Πουλίδο για την απαγωγή του-Τι είπε στον οδηγό που τον πήγε στην Ασφάλεια

ΑΓΩΝΙΑ για τον Πουλίδο! «Τον απήγαγαν οπλισμένοι άνδρες» - Φόβοι για τη ζωή του ποδοσφαιριστή

ΩΡΕΣ ΑΓΩΝΙΑΣ για τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού,Πουλίδο-Τι λέει η ομάδα για την εξαφάνισή του

ΑΥΤΗ είναι η τελευταία φωτογραφία του Πουλίδο πριν από την απαγωγή του!



Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top