Στον 7ο ουρανό!Τι αποκάλυψε στο Star o ΧΡΥΣΟΣ Πετρούνιας

«Για εμάς είσαι νικητής, ότι κι αν συμβεί», του έλεγαν οι γονείς του

Στον 7ο ουρανό!Τι αποκάλυψε στο Star o ΧΡΥΣΟΣ Πετρούνιας
Στην κορυφή της Ευρώπης για δεύτερη σερί φορά σκαρφάλωσε ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βέρνης.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει ήδη από το star.gr, o παγκόσμιος πρωταθλητής και μεγάλο φαβορί για μετάλλιο στους ερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο συγκέντρωσε 15.866 βαθμούς αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Αρμένιο, Βαχάν Νταβτιάν και τον Ρώσο Ντενίς Αμπλιάζιν, οι οποίοι ισοβάθμησαν με 15.633 βαθμούς.

O Λευτέρης Πετρούνιας μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον πατέρα του, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή πριν από λίγο καιρό, τον σοβαρό τραυματισμό του, αλλά και τους επόμενους στόχους του.

«Ξεκίνησα να ασχολούμαι με την ενόργανη γυμναστική σε ηλικία 5 ετών. Ωστόσο, είναι μια σειρά προσπαθειών από εμένα και τον προπονητή μου» είπε. Στη συνέχεια, ο «άρχοντας των δαχτυλιδιών» αναφέρθηκε στον πατέρα του, τον οποίο δυστυχώς «έχασε» πριν από λίγους μήνες.

«Είμασταν πολύ δεμένοι. Με έχει μάθει να ξεπερνάω τα όρια μου.Πίστευε σε εμένα, πίστευε ότι μπορώ να κάνω τα πάντα. Πάντα ήταν στο πλευρό μου. Μαζί του έκανα πολλές συζητήσεις που με ηρεμούσαν. Μου έλεγε να είμαι ήρεμος και να μην στεναχωριέμαι για τίποτα. Και οι δυο μου έλεγαν: ‘’Για εμάς είσαι νικητής, ότι κι αν συμβεί’’».

Κλείνοντας τόνισε το εξής: «Η μεγαλύτερή μου δύναμη είναι να κάνω τους Έλληνες υπερήφανους. Θέλω να τους βλέπω να χαίρονται».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top