Οι Άσσοι του ΝΒΑ στο Μουσείο της Ακρόπολης

Ξενάγησαν τον Πορζίνγκις στις ομορφιές του ελληνικού πολιτισμού

Οι Άσσοι του ΝΒΑ στο Μουσείο της Ακρόπολης

​Μπασκετική λάμψη απέκτησε σήμερα το μεσημέρι το Μουσείο της Ακρόπολης. Λίγο μετά τις δύο οι αδερφοί Αντετοκούνμπο σε ρόλο ξεναγού έδειξαν στον αστέρα των Νικς, Κρίσταπς Πορζίνγκις, τις ομορφιές του Ελληνικού πολιτισμού.

«Φέραμε τον Πόρζινγκις από τη νέα Υόρκη που ήθελε να γνωρίσει και την Ελλάδα και το μουσείο» είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Αντετοκούμπο, με τον Κρίσταπς Πορζίνγκις να συμπληρώνει:

«Θα το δω τώρα είμαι σίγουρος ότι είναι εκθαμβωτικό»

Είναι η πρώτη φορά που ο Λετονός ψηλός των Νιου Γιορκ Νικς ο οποίος έκανε... θραύση, τη φετινή σεζόν με τις επιδόσεις του, επισκέπτεται τη χώρα μας. Ο Γιάννης Αντετοκούμπο τον προσκάλεσε και έτσι οι δύο άσσοι του NBA, ετοιμάζονται αύριο να βάλουν καλάθια σε ένα διαφορετικό μπασκετικό event στους δρόμους της Αθήνας.

Όσο για το αν πιστεύει πως το event αυτό θα μαγνητίσει το ενδιαφέρον των φανς των Νιου Γιορκ Νικς, ο Κρίσταπς απάντησε!

«Ναι. Αν το ξανακάνετε και του χρόνου είμαι σίγουρος ότι πολλοί φανς τον Νικς θα έρθουν εδώ να μας δουν να παίζουμε».

Καρφώματα... πάσες... ασιστ...όλα αυτά θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά στις 5 το απόγευμα οι μικροί που όταν μεγαλώσουν θέλουν και εκείνοι να γίνουν σούπερ σταρ του ξύλινου παρκε.

«Να έρθει ο κοσμος να μας γνωρίσει γιατί και μείς μικροί είχαμε πάει σε παρόμοια event που ήταν ο Tζορτζ Σμιθ και θυμάμαι πόση χαρά μας έδωσε» είπε ο Γιάννης Αντετοκούμπο με τον αδερφό του να προσθέτει: «για μένα θα ήταν κάτι τρομερό να ήμουν πιτσιρίκι και να έβλεπα τον Γιάννη Αντετοκούμπο και τον Κρίσταπ».

Ο Γιάννης και ο Θανάσης θα κάνουν τα μαγικά τους παίζοντας σε αντίπαλες ομάδες, επιστρέφοντας στον τόπο που μεγάλωσαν και ονειρεύτηκαν να γίνουν μεγάλοι αθλητές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top