«Είμαι ομοφυλόφιλος»- Δείτε ποιος γνωστός αθλητής έκανε αυτή την αποκάλυψη

«Δεν υπάρχει λόγος να κρύβομαι», είπε ο πολίστας

«Είμαι ομοφυλόφιλος»- Δείτε ποιος γνωστός αθλητής έκανε αυτή την αποκάλυψη
​Σε μια θαρραλέα αποκάλυψη προχώρησε ο Βίγκορ Γκουτι��ρεθ, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη σε αθλητικό περιοδικό.Ο Ισπανός διεθνής πολίστας παραδέχτηκε πως είναι ομοφυλόφιλος.

«Είναι κάτι που σκεφτόμουν να κάνω εδώ και αρκετό καιρό, αλλά δεν ένιωθα ακόμα ώριμος ούτε ως αθλητής ούτε ως άνθρωπος. Η οικογένειά μου γνωρίζει πως είμαι ομοφυλόφιλος, τους το είπα όταν ήμουν 19 χρόνων, το ίδιο και οι φίλοι μου. Δεν έχω μιλήσει, όμως, ποτέ γι' αυτό με τον πρόεδρο της ομάδας, με τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου. Ζω τη ζωή μου και δεν προκαλώ. Δεν βλέπω κάτι αρνητικό σε όλο αυτό και ήθελα πια να το μοιραστώ και με τον κόσμο. Δεν υπάρχει λόγος να κρύβομαι», δήλωσε.
CjT-oF8UkAELb8k.jpg

«Σχεδόν κανένας αθλητής δεν έχει πει δημόσια ότι είναι ομοφυλόφιλος την ώρα που πολλοί γκέι δέχονται ρατσιστικές επιθέσεις εξαιτίας των σεξουαλικών προτιμήσεών τους. Πιστεύω πως ο κόσμος έχει αλλάξει. Εμένα με αποδέχονται ως αθλητή και δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει τώρα η εντύπωση που έχουν για εμένα. Θα ήταν πολύ σημαντικό αν εμβληματικές φιγούρες του αθλητισμού, του ποδοσφαίρου, του μπάσκετ έβγαιναν μπροστά για μια καμπάνια κατά των διακρίσεων. Έχω φίλους gay που παίζουν πόλο σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Φαντάζομαι πως θα υπάρχουν και επαγγελματίες, όπως συμβαίνει σε όλα τα αθλήματα. Δεν έχω την απαίτηση να σκέφτονται οι άλλοι όπως εγώ, αλλά ζητώ να με σέβονται», συμπλήρωσε ο αθλητής, ο οποίος αυτή την περίοδο προετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

CjUEyP2XEAI7uUa.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top