Τουρνουά μπάσκετ και ποδοσφαίρου για την ειρήνη και την αλληλεγγύη

Στις 09.00 το πρωί της Κυριακής 22 Μαϊου

Τουρνουά μπάσκετ και ποδοσφαίρου για την ειρήνη και την αλληλεγγύη
Η Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής διοργανώνει Τουρνουά μπάσκετ και ποδοσφαίρου για την ειρήνη και την αλληλεγγύη την Κυριακή 22 Μαΐου, στις 09.00 το πρωί στο γήπεδο της Νήαρ Ηστ στην Καισαριανή (Εθνικής Αντιστάσεως 118).

Παιδιά από ομάδες της Αθήνας, προσφυγόπουλα από την Ανοιχτή Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων στον Ελαιώνα, αλλά και παλαίμαχοι αθλητές θα αγωνιστούν σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Όλοι μαζί θα συγκεντρώσουμε είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες όπως καθαριστικά και είδη υγιεινής.

Η πρωτοβουλία αυτή έχει σαν στόχο να εξασφαλιστεί υλική βοήθεια και στήριξη στους πρόσφυγες. Ελάχιστη συνεισφορά στο τεράστιο κύμα προσφύγων, που έχουν καταφύγει στην χώρα μας, στους λαούς που ξεκληρίζονται λόγω των πολέμων. Κανείς μας δεν μπορεί και δεν πρέπει να εξοικειωθεί με αυτήν την τραγωδία.
A3-POSTER-TOURNOUA-3-FIN-1.jpg

Στους αγώνες θα πάρουν μέρος 24 ομάδες με αθλητές παιδιά από 7-13 ετών. Την διοργάνωση -που θα έχει ελεύθερη είσοδο- στηρίζουν με τη συμμετοχή τους:
- 14 ομάδες μπάσκετ: Άρης Ιλίου, ΑΕ Καλλιθέας, ΑΕ Γκράβας, Ακαδημία Ανάπτυξης Αθλητών, Αστέρας Εξαρχείων, Αστέρας Πατησίων, Γκύζη Πολυγώνου, Λέων Μοσχάτου, Οιωνός Πατησίων, Πολυνίκης Αγίας Βαρβάρας, Νήαρ Ηστ, Αναγέννηση Πετραλώνων, Απόλλων N. Σμύρνης, Α.Ο Καρέα

- 10 ομάδες ποδοσφαίρου: Αμπελόκηποι, Πανιώνιος Καισαριανής, Γκυζιακός, Πέρα Κλουμπ, Γ.Σ Καισαριανής, Αθηναΐς, Άτλας, Μικρασιατικός, Κορωνίδα Γαλατσίου, Απόλλων N. Σμύρνης.
Επίσης, την διοργάνωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους και θα αγωνιστούν σε φιλικό αγώνα παλαίμαχοι από προσφυγικές ομάδες της Περιφέρειας. Παράλληλα, στο τουρνουά θα διεξαχθεί και ένας “διαφορετικός” ποδοσφαιρικό�� αγώνας, με συμμετοχή ομάδας προσφυγόπουλων.

Σ’ αυτό το αθλητικό τουρνουά, κανείς δεν θα είναι νικητής ή ηττημένος: Μοναδική νικήτρια η Αλληλεγγύη!
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top