Ο Ιμπραΐμοβιτς περνά στην αντεπίθεση και απειλεί με μηνύσεις για το ντόπινγκ!

Όσα δήλωσε ο ατζέντης

Ο Ιμπραΐμοβιτς περνά στην αντεπίθεση και απειλεί με μηνύσεις για το ντόπινγκ!
Δεν έκατσε με σταυρωμένα χέρι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος απειλεί με μηνύσεις πρώην προπονητή της Εθνικής ομάδας στίβου της Σουηδίας, ο οποίος υπαινίχθηκε ότι ο νυν παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν ήταν ντοπαρισμένος κατά τη θητεία του στη Γιουβέντους.

Ο Σουηδός ποδοσφαιριστής έπαιξε στη «Μεγάλη Κυρία» την περίοδο 2004-2006 και ο Ουλφ Κάρλσον με δηλώσεις του στην σουηδική SportBladet κατηγόρησε παίκτη και Γιουβέντους για χρήση απαγορευμένων ουσιών, λόγω της εντυπωσιακής σωματικής εξέλιξης του ποδοσφαιριστή κατά την παρουσία του στο Τορίνο.

«Σε έξι μόλις μήνες στη Γιούβε είχε πάρει ήδη 10 κιλά. Νομίζω ότι ήταν ντοπέ. Τουλάχιστον αυτό πιστεύω», είπε ο Κάρλσον, προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση του ατζέντη του ποδοσφαιριστή, Μίνο Ράιολα, ο οποίος απάντησε μέσω της Expressen: «Θα τον μηνύσουμε. Δεν είμαι ειδικός στο ντόπινγκ, αλλά έχουμε βάλει δικηγόρο για το θέμα. Ίσως ο Κάρλσον είναι πρώην αθλητής που δεν είχε ποτέ επιτυχία και ζηλεύει τον Ιμπραΐμοβιτς. Σίγουρα πάντως διαδίδει ψέματα. Ο Ίμπρα πέρασε πολλά τεστ αντιντόπινγκ όταν ήταν στη Γιο��βε, τουλάχιστον 20. Οι ''μπιανκονέρι'' παρακολουθούν στενά τους παίκτες τους οπότε είναι γελοίο να διαδίδεις τέτοιες κατηγορίες. Δεν έχει καμία απόδειξη. Ο Ίμπρα δεν έχει πάρει ποτέ ούτε ασπιρίνη σε οποιαδήποτε από τις ομάδες που έπαιξε».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top