«Σε φοβάμαι μερικές φορές» είχε πει η Στέενκαμπ στον Πιστόριους

Το sms που έστειλε το μοντέλο λίγες μέρες πριν πεθάνει

«Σε φοβάμαι μερικές φορές» είχε πει η Στέενκαμπ στον Πιστόριους

​Σοκ προκάλεσαν στη δίκη του Όσκαρ Πιστόριους τα μηνύματα που του είχε στείλει η Ρίβα Στέενκαμπ λίγες ημέρες πριν βρει φρικτό θάνατο από τα πυρά του. «Μερικές φορές σε φοβάμαι», έγραφε, μάλιστα, σε ένα εξ αυτών!

Ο αστυνομικός διευθυντής Φρανοσουά Ολέρ ανέγνωσε sms που είχε στείλει το αδικοχαμένο μοντέλο στο κινητό του συντρόφου της, τα οποία εκείνος είχε σβήσει.

«Μερικές φορές σε φοβάμαι», έγραφε η Ρίβα στον Παραολυμπιονίκη όταν εκείνος την κατηγόρησε ότι φλέρταρε με άλλον άνδρα, μερικές εβδομάδες πριν από τη δολοφονία της.

«Αντέδρασες υπερβολικά. Κάνω τα πάντα για να είσαι ευτυχισμένος και θα κάνω τα πάντα για να περιορίσω τα ξεσπάσματα», έγραφε το μακροσκελές μήνυμα της Ρίβα, που εστάλη στις 27 Ιανουαρίου του 2013, μετά από καβγά κατά την διάρκεια ενός γεύματος στο οποίο είχαν παραβρεθεί.

Το 29χρονο μοντέλο προσπαθούσε να πείσει τον αθλητή πως δεν φλέρταρε με άλλον και, κατέληγε: «με κάνεις χαρούμενη το 90% της ημέρας και σκέφτομαι ότι είναι απίθανο που είμαστε μαζί… Αλλά δεν είμαι καμία σκύλα… Είμαι το κορίτσι που σε αγάπησε, αλλά και το κορίτσι που κάνει στην άκρη όταν δεν είσαι σε καλή διάθεση».

«Σε είδα να ακουμπάς το χέρι του και να με αγνοείς. Πραγματικά με στεναχώρησες», ήταν η απάντηση του Πιστόριους.

Στο μεταξύ, το δικαστήριο ανακοίνωσε πως η ακροαματική διαδικασία θα παραταθεί ως τις 16 Μαΐου. Η δίκη θα συνεχισθεί ως την Παρασκευή, 4 Απριλίου και στη συνέχεια θα διακοπεί για δέκα ημέρες, επειδή το δικαστήριο κλείνει τη δεύτερη εβδομάδα του Απριλίου. Μετά το διάλειμμα, η διαδικασία θα συνεχιστεί από τη Δευτέρα, 14 Απριλίου, ως την Παρασκευή, 16 Μαΐου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top