Εθνική Νέων: Έτοιμοι για τρόπαιο δήλωσαν Τσάνας, Κατίδης

Δείτε τι δήλωσαν Τσάνας- Κατίδης

Εθνική Νέων: Έτοιμοι για τρόπαιο δήλωσαν Τσάνας, Κατίδης

Πρώτη ανάρτηση: 14 Ιουλίου 19:00

Στόχος της εθνικής Νέων είναι κατάκτηση του τροπαίου του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Εσθονίας δήλωσαν οι Τσάνας και Κατίδης.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, στις δηλώσεις του παραμονές του τελικού με την Ισπανία, επισήμανε ότι οι παίκτες είναι αποφασισμένοι να ανέβουν στην κορυφή: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα βρεθούμε στον τελικό, απέναντι σε μία καταπληκτική ομάδα. Οι Ισπανοί διαθέτουν μια ποδοσφαιρική φιλοσοφία, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, που είναι άξια λόγου. Έχουν έναν ιδιαίτερο τρόπο παιχνιδιού. Σε κάθε ματς προσπαθούν να έχουν τον έλεγχο από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και τις περισσότερες φορές το πετυχαίνουν. Τόσο η ικανότητα των παικτών όσο και του προπονητή είναι πραγματικά αξιοσημείωτη. Αυτό μας κάνει να σεβόμαστε απόλυτα αυτή την ομάδα, που είναι και η κάτοχος του τροπαίου. Από τη στιγμή, όμως, που βρισκόμαστε στον τελικό θα εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα που έχουμε για να ανταποκριθούμε σε αυτό το παιχνίδι-γιορτή. Ίσως, για την Ισπανία να είναι κάτι συνηθισμένο, αλλά εμείς βρισκόμαστε στον τελικό μετά από πολλά χρόνια και θέλουμε να ευχαριστηθούμε στο έπακρο αυτή τη συμμετοχή. Σίγουρα, ο ημιτελικός με την Αγγλία ήταν μια υπερπροσπάθεια για εμάς, καθώς χρειάστηκε να υπερβάλουμε εαυτόν. Όμως, έχουμε αφήσει πίσω αυτό το παιχνίδι και πλέον δουλεύουμε σκληρά, ενόψει του αυριανού αγώνα. Το κίνητρο που έχουμε είναι τεράστιο».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Γιώργου Κατίδη: «Η χαρά μας που βρισκόμαστε στον τελικό είναι τεράστια. Επίσης, χαιρόμαστε που θα αντιμετωπίσουμε την Ισπανία, μια τόσο καλή ομάδα, την οποία συναντήσαμε και στην πρεμιέρα του ομίλου. Θα προσπαθήσουμε να ευχαριστηθούμε το αυριανό ματς, γιατί αυτή η συμμετοχή είναι κάτι ασυνήθιστο και πολύ ιδιαίτερο για εμάς. Ξέρουμε πως πρέπει να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας. Από την πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε στην Εσθονία είχαμε στο μυαλό μας τον τελικό. Πιστεύω πως αυτή η σιγουριά και η δίψα μάς έφεραν μέχρι εδώ».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top