Το έκαψαν σε πασίγνωστο κλαμπ στο Βόσπορο χθες το βράδυ οι ερυθρόλευκοι!

Δείτε τους πρωταθλητές Ευρώπης να γλεντούν το κατόρθωμά τους!

Πρώτη ανάρτηση: 14/5/2012 - 17.40

Όπως σας έχει ενημερώσει το star.gr, η αποστολή του Ολυμπιακού άλλαξε ώρα αναχώρησης από την Κωνσταντινούπολη (φθάνει αυτή την ώρα στην Αθήνα) καθώς οι πρωταθλητές Ευρώπης το έκαψαν χθες σε κλαμπ με θέα το Βόσπορο!

Μπορείτε λοιπόν να το διαπιστώσετε και ιδίοις όμμασι στο βίντεο! Ο Ολυμπιακός τελείωσε με τον ιδανικότερο τρόπο μια δύσκολη ευρωπαϊκή σεζόν ξεπερνώντας πολλά προβλήματα, πολλά εις βάρος του προγνωστικά αλλά κυρίως τον ίδιο του τον εαυτό.

Δικαίως, λοιπόν, χθες όλη η αποστολή των ερυθρόλευκων πετούσε από τη χαρά της και ξεφάντωσε στο γνωστό κλαμπ Ρέινα της Κωνσταντινούπολης. Οι… τελευταίοι μάλιστα των ερυθρολεύκων έφυγαν λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα!

Η είσοδος των ερυθρόλευκων, κυριολεκτικά εντυπωσιακή: το κλπαμ ημιφωτισμένο με παλλόμενα κόκκινα φώτα υποδέχθηκε τους πρωταθλητές Ευρώπης με τον ύμνο του Ολυμπιακού! Η κούπα κυριολεκτικά άλλαζε χέρια εν ριπή οφθαλμού, ενώ οι παίκτες δέχονταν τα συγχαρητήρια από τους οπαδούς που βρίσκονταν στο κλαμπ αλλά και τη ζεστή αγκαλιά των δικών τους ανθρώπων, που συγκινημένοι δεν σταματούσαν να λένε πόσο περήφανοι είναι για τα παιδιά που διέψευσαν όλα τα προγνωστικά και ανέβηκαν στην κορυφή της Ευρώπης.

Μέσα στο κλαμπ έγινε φυσικά το έλα να δεις, ενώ ο Γιώργος Πρίντεζης -ο ήρωας της τελευταίας στιγμής- απέδειξε ότι η… χορευτική κίνηση με την οποία έβαλε το νικητήριο καλάθι για τον Ολυμπιακό, δεν είναι η μοναδική που ξέρει! Μαζί του και οι υπόλοιποι παίκτες του Ολυμπιακού, και ειδικά οι Έλληνες (Σπανούλης, Παπανικολάου, Παπαδόπουλος και… σια) οι οποίοι χόρευαν και ξεφάντωναν σα μικρά παιδιά..

Πιο δίπλα, σαφώς πιο ψύχραιμος αλλά εξίσου χαρούμενος, ο Ντούσαν ίβκοβιτς είχε στο ένα χέρι το ποτό του αλλά το άλλο το είχε αφήσει ελεύθερο για να χαιρετά τους εκατοντάδες που ήθελαν να του σφίξουν το χέρι για τη μεγάλη επιτυχία! Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, από την άλλη, είχαν και τα δύο χέρια… πιασμένα αφού που τους έχανες που τους έβρισκες, έπαιρναν το πολυπόθητο τρόπαιο αγκαλιά και το σήκωναν ψηλά!

Στα αξιοσημείωτα ότι μεταξύ των οπαδών που αποθέωναν τους ερυθρόλευκους παίκτες ήταν -εκτός των οπαδών του Ολυμπιακού, φυσικά- και οπαδοί της Γαλατασαράι, με την οποία διατηρεί φιλικές σχέσεις ο Ολυμπιακός σε επίπεδο σωματείων αλλά και φιλάθλων.

Δείτε το βίντεο από το superbasket…
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top