Στο γάμο της νέας διευθύντριας του star.gr, Νεφέλης Αγκυρίδου - Παντρεύτηκε τον αγαπημένο της και βάφτισαν την κόρη τους

Έλαμπαν από ευτυχία, έχοντας στην αγκαλιά τους και τον καρπό του έρωτα τους, τη μικρή Μαριτίνα

Πριν λίγους μήνες ανέλαβε το «τιμόνι» του star.gr και ως γουρλήδες που είμαστε, στις 29 Ιουλίου την καμαρώσαμε και νύφη!

H καλλονή νύφη την ώρα που βγαίνει από το σπίτι της... με προορισμό την εκκλησία

Η νέα διευθύντρια του site μας, Νεφέλη Αγκυρίδου ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Παναγιώτη Κασσάνο, σε μια όμορφη και απλή τελετή, πλημμυρισμένη από αγάπη, στον ιερό ναό Αγίας Φιλοθέης, στη Φιλοθέη.

Την ίδια μέρα, βάφτισαν και τον καρπό του έρωτά τους, την 6 μηνών κόρη τους, Μαριτίνα.

Τη στιγμή της βάπτισης της νεοφώτιστης Μαριτίνας

Οι νεόνυμφοι με την κόρη τους και το νονό της μικρής, Χρήστο Παπαναγιώτου

Η Νεφέλη με ένα λιτό νυφικό που αναδείκνυε τη λεπτή σιλουέτα της, έλαμπε από ευτυχία στο πλευρό του άνδρα της, ο οποίος δεν σταμάτησε λεπτό να κοιτά και να αγκαλιάζει τις γυναίκες της ζωής του.

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν τρεις καλοί τους φίλοι, η δημοσιογράφος Μαρία Τσιλινίκου, ο Ορέστης Λαγκαδινός και ο Στέλιος Βασιλικός. Νονός της μικρής ο Χρήστος Παπαναγιώτου.

O γαμπρός και οι δύο εκ των κουμπάρων, Ορέστης Λαγκαδινός και Στέλιος Βασιλικός, κρατώντας στα χέρια τους τη νύφη

Κουμπάρα η δημοσιογράφος του STAR, Μαρία Τσιλινίκου

Το ζευγάρι γνωρίστηκε, ερωτεύτηκε και έζησε αρκετά χρόνια στο εξωτερικό. Γι’ αυτό, εκτός από τους συγγενείς και τους φίλους τους στην Ελλάδα, πολλοί ήταν οι φίλοι τους που ταξίδεψαν από το εξωτερικό για να βρίσκονται μαζί τους σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή της ζωής του Παναγιώτη και της Νεφέλης.

Καλεσμένοι και φίλοι του ζευγαριού μαζί με τον γαμπρό

Μετά το γάμο και τη βάφτιση, καλεσμένοι και νεόνυμφοι γλέντησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε πάρτι που διοργανώθηκε στο σπίτι του ζευγαριού. 

Στην καλλονή Νεφέλη και τον γλυκύτατο Παναγιώτη, όλη η συντακτική ομάδα του star.gr, εύχεται ολόψυχα:

«Να ζήσετε ευτυχισμένοι, να είναι κάθε μέρα τη ζωή σας γεμάτη από τόση αγάπη και χαρά όσο η μέρα του γάμου σας και να χαίρεστε τη μικρή Μαριτίνα!»

Eπιμέλεια: Σοφία Βάγκα

email: svagka@ star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top