Μαξίμου: «Προέχει να μην θρηνήσουμε ζωές-Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια»

«Η ΝΔ να δείξει την σοβαρότητα που απαιτούν οι στιγμές»

Μαξίμου: «Προέχει να μην θρηνήσουμε ζωές»

Μετά την σφοδρή κριτική που δέχτηκε η κυβέρνηση από την αντιπολίτευση για τα πύρινα μέτωπα που καίνε ανεξέλεγκτα στην ανατολική Αττική, το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία τονίζει πως δεν είναι ώρα για λόγια, εξαπολύοντας ταυτόχρονα επίθεση στην Νέα Δημοκρατία.

Συγκεκριμένα, το Μέγαρο Μαξίμου καλεί την αξιωματική αντιπολίτευση να «δείξει τη σοβαρότητα που απαιτούν οι στιγμές και ο θεσμικός της ρόλος». 

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού:

 

Αυτή την κρίσιμη ώρα, που οι πυροσβέστες αλλά και οι πολίτες δίνουν μια μεγάλη μάχη για τις φλόγες δεν είναι ώρα για πολλά λόγια.

Η ώρα των απολογισμών και των καταλογισμών θα ακολουθήσει. Τώρα προέχει απολύτως η προσπάθεια να σωθεί ό,τι περισσότερο μπορεί από το φυσικό περιβάλλον, τις περιουσίες και πάνω από όλα να μη θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές.

Γι’ αυτό δεν θα πούμε πολλά, θα καλέσουμε, για μια ακόμα φορά, τη Νέα Δημοκρατία να δείξει τη σοβαρότητα που απαιτούν και οι στιγμές και ο θεσμικός της ρόλος. Αν η ίδια δεν το αντιλαμβάνεται το αντιλαμβάνονται οι πολίτες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top