Στην Αθήνα μέσα στον Μάιο ο Τανιμανίδης - Τι έγινε;

Βαλίτσα για τα πάτρια εδάφη θα κάνει ο παρουσιαστής

Στην Αθήνα μέσα στον Μάιο ο Τανιμανίδης - Τι έγινε;

Εδώ και πολλούς μήνες έχει "μετακομίσει" για δεύτερη συνεχόμενη φορά στον Άγιο Δομίνικο. Αφορμή για αυτό και πάλι το Survivor που έχει κάνει τον Σάκη Τανιμανίδη - κι από κοντά και την Χριστίνα Μπόμπα - να έχουν κάνει δεύτερο "σπίτι" τους το εξωτικό νησί της Καραιβικής.

Ωστόσο, το απόγευμα της Τρίτης έγινε γνωστό ότι ο παρουσιαστής του reality επιβίωσης του ΣΚΑΙ θα "βρεθεί" στην Ελλάδα.

Μην αγχώνεστε, όμως, δεν είναι μόνιμο, ούτε καν για λίγες ώρες! Εν ολίγοις, δεν τελειώνει το Survivor για τον Θεσσαλονικιό παρουσιαστή. Απλά θα "βρεθεί" στη χώρα μας προκειμένου να δώσει το παράγγελμα της εκκίνησης του 1ου Αττικού Αγώνα Δρόμου, που θα διεξαχθεί ταυτόχρονα σε 22 Δήμους του νομού Αττικής.

Δείτε τι αναφέρει αναλυτικά το επίσημο δελτίο τύπου που εκδόθηκε:

«3-2-1 φύγαμε». Με τον Σάκη Τανιμανίδη, η έναρξη του 1ου Αττικού Αγώνα Δρόμου του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Στις 20 Μαΐου στις 9 το πρωί ακριβώς σε απευθείας σύνδεση με τον Άγιο Δομίνικο, ο Σάκης Τανιμανίδης θα δώσει το παράγγελμα της εκκίνησης του 1ου Αττικού Αγώνα Δρόμου, που θα διεξαχθεί ταυτόχρονα σε 22 Δήμους του νομού Αττικής. 

Με το γνώριμο «3, 2, 1...» ο Σάκης Τανιμανίδης θα σφυρίξει την έναρξη του αγώνα για τους δρομείς των 5χλμ. και δεκαπέντε λεπτά αργότερα, για τον αγώνα δυναμικού βάδην των 5χλμ. 

Μικροφωνική εγκατάσταση θα έχει τοποθετηθεί στο σημείο εκκίνησης του αγώνα σε κάθε Δήμο, προκειμένου να συνδεθεί με το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ. 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top