Γωγώ Κωστάκη: Απαντά στους επικριτές της στο Twitter- «Εγώ όμως δεν ήμουν ποτέ υποκρίτρια»

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Η πόρτα του MasterChef έκλεισε οριστικά για την Γωγώ Κωστάκη, η οποία αποχώρησε μετά από την «μάχη» που έδωσε στην κουζίνα απέναντι στην Σάββα Ληχανίδη και τον Δημήτρη Τσίκιλη.

Το πρωί της Πέμπτης, στην εκπομπή «Στη φωλιά των  Κου Κου», προβλήθηκε ένα βίντεο όπου η πρώην παίκτρια του διαγωνισμού μαγειρικής απάντησε στους επικριτές της στο Twitter.

 «Η Γωγώ δεν λειτουργεί σαν δορυφόρος, αλλά σαν ούφο»: «Σαν ούφο και σαν δορυφόρο ταυτόχρονα έχουμε κάποιον άλλον που λειτουργεί στο MasterChef. Εγώ δυστυχώς για εσένα και τους υπόλοιπους λειτουργώ απλά με το δικό μου μυαλό.»

«Η Γωγώ εκτός από άχρηστη είναι και αχάριστη, ψήφισε Μάγκυ και Τιμολέων που την έσωσαν από τον εξώστη»: «Ποιος με έσωσε από τον εξώστη; Εγώ γλυκιά μου δεν χρειάζομαι εξώστη, μπορώ και μόνη, μου. Τώρα αν αυτοί ήθελαν να με βοηθήσουν με ‘γειά τους με χαρά τους.»

«Γωγώ έκλαιγες όταν ο εξώστης σε είχε αφήσει μόνη σου. Τώρα κάνεις το ίδιο. #%$^%^ καλά σε ένα ο Τζώρτζης»: «Δεν έκλαιγα επειδή με είχαν αφήσει μόνη μου. Έκλαιγα επειδή κατάλαβα πόσο υποκριτές είναι. Εγώ όμως δεν ήμουν ποτέ υποκρίτρια. Τους είπα μέσα στα μούτρα ότι δε θέλω να σας βοηθήσω. Δεν με νοιάζετε βρε αδελφέ, κάν’ τε ό,τι θέλετε μόνοι σας.»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top