DWTS: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση της Βαλαβάνη στον Βασάλο – Πώς αντέδρασε εκείνος

«Ναι, είμαι ερωτευμένη!» - Η έκπληξη που επεφύλασσε στον σύντροφό της

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι full in love με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και όχι μόνο δεν το κρύβει αλλά το «φωνάζει».

Έτσι το βράδυ της Παρασκευής, η αθλητικογράφος επεφύλασσε μια έκπληξη στον σύντροφό της κατά τη διάρκεια του «Dancing with the Stars» στο οποίο συμμετέχει φέτος.

Όπως θα δείτε και στο video, η Ευρυδίκη του αφιέρωσε το τραγούδι «Το Κύμα», το οποίο και χόρεψε με πολύ πάθος, λέγοντας:

 

«Θέλω να το αφιερώσω στον σύντροφό μου. Όταν μιλάω για τον Κωνσταντίνο πολλοί μου λένε ότι το πρόσωπό μου αλλάζει και αστράφτει. Η αλήθεια είναι αυτή γιατί νιώθω πολύ κοντά μου αυτόν τον άνθρωπο. Και ναι είμαι ερωτευμένη. Πού ξέρεις μπορεί κάποια στιγμή να το χορέψουμε με τον Κωνσταντίνο. Την πρώτη φορά που τον είδα μου ήταν και απαρατήρητος. Πλέον στην πορεία και στη ζωή έξω, με κάποια πράγματα που μας δέσανε, νιώθω αυτές τις πεταλούδες καθημερινά στο στομάχι μου. Νιώθω έκπληξη γιατί νομίζω πως του το χρωστάω, γιατί εκείνος όταν ανακοίνωσε onair ότι είμαστε ζευγάρι, έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Γι΄αυτό θέλω να του κάνω έκπληξη και να του αφιερώσω αυτή τη χορογραφία. Δε θέλω να χάσω αυτόν τον άνθρωπο από τη ζωή μου. Με κάνει κάθε μέρα να νιώθω χαρούμενη. Θα βάλω τα δυνατά μου για να μη συμβεί ποτέ αυτό. Θέλω να του πω δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ για ό,τι κάνει στη σχέση μας και ό,τι μου έχει προσφέρει».

Πώς αντέδρασε ο Κωνσταντίνος Βασάλος;


«Δεν το περίμενα, όλοι ήταν γνώστες εδώ. Mόνο εγώ δεν το ήξερα. Μπράβο, ωραία έκπληξη μου έκανες με έφερες σε αμηχανία εδώ σε όλο τον κόσμο. Χόρεψε αντικειμενικά πολύ καλά, μάλλον απ΄ότι φαίνεται επειδή είχε ένα πολύ δυνατό κίνητρο» είπε από τη θέση του κοινού.

Για όσους δε γνωρίζουν πάντως το love story του ζευγαριού, να ενημερώσουμε πως γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια της συμμετοχής τους στο «Survivor 1» όπου και αγωνίζονταν σε αντίπαλες ομάδες. Η Ευρυδίκη στους «Διάσημους» και ο Κωνσταντίνος στους «Μαχητές». Ο έρωτάς τους άνθισε πάντως εκτός παιχνιδιού και έκτοτε είναι αχώριστοι.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top