Την πόρτα της κουζίνας του MasterChef πέρασαν για πρώτη φορά οι 50 καλύτεροι μάγειρες από όλη την Ελλάδα, φορώντας την πολυπόθητη ποδιά.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης δοκιμασίας οι τρεις κριτές τους ζήτησαν να ξεκινήσουν από μια πολύ απλή διαδικασία όπως ανέφεραν.

«Θα αρχίσουμε από τα εύκολα, με το πιο δημοφιλές και το καθημερινό υλικό της ευρωπαϊκής κουζίνας. Τα κονδυλόρριζα στρύχνα», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Στο άκουσμα αυτού του υλικού οι παίκτες έμειναν άφωνοι, αφού δεν γνώριζαν τι είναι.

Ο κριτής αναφερόταν στις πατάτες που όλοι γνωρίζουμε. Η δοκιμασία ήταν να καθαρίσουν αλλά και να κόψουν σε τρεις διαφορετικές μορφές ένα σακί με πατάτες

Από την άλλη πλευρά, ο Πάνος Ιωαννίδης τους επεσήμανε να μην υποτιμήσουν την διαδικασία…

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…

Tags: