Aρναούτογλου: «Μιλήσαμε πολύ για τον Λιάγκα, στο θέμα της παρουσίασης απέχουμε παρασάγγας»

«Εγώ και ο Γιώργος είμαστε δύο διαφορετικοί άνθρωποι»

Ο Αρναούτογλου καρφώνει τον Λιάγκα

Στον Γιώργο Λιάγκα με τον οποίο και είναι στην ίδια ζώνη του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό TV έθνος.

«Όσον αφορά στη θεματολογία που αναφέρεσαι, να σου θυμίσω ότι τέτοιου είδους εκπομπές κάνω τα τελευταία τέσσερα χρόνια που είμαι στον ΑΝΤ1. Άρα, άλλοι πρέπει να έχουν στο μυαλό τους τι θεματολογία πρέπει να βρουν για να μη μοιάζει με αυτό που ήδη υπάρχει εδώ και χρόνια, και όχι εγώ. Όσο για το «άσπονδοι συνάδελφοι», δεν είχα ούτε και έχω κάτι να χωρίσω με τον Γιώργο Λιάγκα, γιατί νιώθω ότι είμαστε δύο διαφορετικοί άνθρωποι κατ’ αρχάς, αλλά και στο θέμα της παρουσίασης απέχουμε παρασάγγας. Δε με ενοχλεί καθόλου που υπάρχει παρόμοια εκπομπή, διότι και στο εξωτερικό μπορεί να υπάρχουν ταυτόχρονα και δέκα παρόμοιες εκπομπές. Ο καθένας τις παρουσιάζει με τον τρόπο του. Σίγουρα στην Ελλάδα οι καλεσμένοι είναι περιορισμένοι, αλλά αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει η κάθε εκπομπή να το λύσει μόνη της» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Νομίζω ότι μιλήσαμε πολύ για τον Γιώργο Λιάγκα. Εύχομαι να είναι καλά αυτός και τα παιδιά του και όσοι αγαπά. Και καλή συνέχεια σε ό, τι κάνει».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top