20 χρόνια μετά, ο "Τιτανικός" επιστρέφει στις κινηματογραφικές αίθουσες

Ωστόσο, αυτό θα γίνει μόνο στην Αμερική

ο "Τιτανικός" επιστρέφει στις κινηματογραφικές αίθουσες

Και ποιος δεν έχει κλάψει, δεν έχει ενθουσιαστεί, δεν έχει συγκινηθεί, δεν έχει πονέσει, δεν έχει ζηλέψει, δεν έχει αναπολήσει, βλέποντας τον Τιτανικό; Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, η απάντηση είναι μάλλον... κανείς.

Και έτσι με αφορμή την 20η επέτειο από την πρώτη προβολή της αγαπημένης ταινίας που καθήλωσε κοινό και κριτικούς και έχει σαρώσει τα βραβεία Όσκαρ, το πλοίο... της αγάπης επιστρέφει στις κινηματογραφικές αίθουσες - κάτι που θα γίνει την 1 Δεκεμβρίου.

Αν και η ακριβής επέτειος είναι στις 19 Δεκεμβρίου - ήταν 19 Δεκεμβρίου του1997 όταν είχαν κλάψει οι πρώτοι θεατές με την ιστορία αγάπης του Jack και της Rose - αλλα η εκ νέου προβολή μεταφέρθηκε μερικές ημέρες πριν και θα γεμίσει ξανά τις αίθουσες για μια εβδομάδα.

Μάλιστα, θα προβληθεί σε επιλεγμένες αίθουσες ανά τον κόσμο και το κοινό θα έχει την ευκαιρία να το παρακολουθήσει την Kate Winslet και τον Leonardo DiCaprio σε 2D αλλά και 3D.

"Ετοιμάσαμε μερικά λεπτά της ταινίας σε Dolby Vision και συγκλονίστηκα", δήλωσε ο σκηνοθέτης James Cameron στο The Hollywood Reporter σχετικά με την επαναπροβολή του ναυαγίου.

"Ήταν σα να το έβλεπα για πρώτη φορά. Τώρα που είναι έτοιμο ολόκληρο το φιλμ, είμαι κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένος που θα το μοιραστώ με το κοινό της Αμερικής. Είναι πέρα από κάθε προσδοκία, είναι πολύ καλύτερο από ό,τι έχετε δει".

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top