Στο χλιδάτο wedding party του Acun Ilicali στο St Tropez Τανιμανίδης - Μπόμπα! Με διαφορετικό νυφικό η καλλονή σύντροφός του

Οι φωτο που ανέβηκαν στα social media

Kαλεσμένοι στο wedding party του Toύρκου καναλάρχη Acun Ilicali, ο οποίος παντρεύτηκε την καλλονή σύντροφό του Seyma μετά από 8 χρόνια σχέσης και ένα παιδί, ήταν ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα.

Διαβάστε επίσης: Ο γάμος της 10ετίας στην Τουρκία! O παραγωγός του Survivor Acun Ilicali παντρεύτηκε την καλλονή συντροφό του

Το ζευγάρι, το οποίο κάνει πολύ παρέα με τους νεόνυμφους, μιας και ο πανίσχυρος άνδρας των τουρκικών media είναι και παραγωγός του Survivor,  μοιράστηκε φωτο και βίντεο στο Instagram από το St Tropez.

Σάκης και Χριστίνα φόρεσαν τα καλά τους και διασκέδασαν μαζί με τους νεόνυμφους στο club Bagatelle. 

Μάλιστα, όπως θα δείτε στις φωτο και στο βίντεο η Τουρκάλα καλλονή επέλεξε ένα διαφορετικό νυφικό για το πάρτι του γάμου, ενώ δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή της στην πιο σημαντική ημέρα της ζωής της. 

Υπενθυμίζεται ότι στην τελετή του γάμου τους στην οποία συμμετείχαν μόνο οι μάρτυρες τους, οι νεόνυμφοι πήγαν με ελικόπτερο από το St Tropez στην Μασσαλία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top