Δάγκωσε τη…λαμαρίνα ο «βασιλιάς του Instagram»! Αυτή είναι η γυναίκα που τον ξεμυάλισε

Έγινε μονογαμικός

Δάγκωσε τη…λαμαρίνα ο «βασιλιάς του Instagram»!

Το άλλο του μισό φαίνεται πως βρήκε ο Dan Bilzerian. Ο «βασιλιάς του Instagram» έχει μεγάλη αδυναμία στο γυναικείο φύλο, αλλά την καρδιά του κέρδισε η Sofia Bevarly.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούσαν φήμες που ήθελαν τον δισεκατομμυριούχο playboy και επαγγελματία παίκτη πόκερ να είναι τρελά ερωτευμένος με το νεαρό μοντέλο.

Η Sofia Bevarly είναι μόλις 21 ετών και αν και είναι 16 χρόνια μικρότερη από τον Dan Bilzerian είναι η μόνη στα τόσα χρόνια που τον έκανε να μπει σε μια σχέση.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι παλιότερα είχε δηλώσει πως κάθε εβδομάδα έκανε σεξ με τουλάχιστον 17 γυναίκες, όμως όπως όλα δείχνουν αυτά ανήκουν στο παρελθόν.

Τα νέα επιβεβαίωσε ο ίδιος στο περιοδικό «Square Mile»: «Ναι, έχω κοπέλα. Πρώτη φορά; Ε, είχα και στο παρελθόν κοπέλα αλλά έκανα σεξ και με άλλες».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε ένα pool party, στο οποίο ο κροίσος διασκέδαζε με τον γνωστό τρόπο.

«Νομίζω ότι εκείνη την ημέρα είχα πάει με άλλες τρεις κοπέλες. Αρχίσαμε να πιανόμαστε… Είναι λίγο διαφορετική, καταλαβαίνεις; Είναι έξυπνη, άνετη και της αρέσουν πολλά από τα πράγματα που αρέσουν σε εμένα. Αρα, εδώ είμαστε!», είπε ο 37χρονος.

Το ζευγάρι φαίνεται να τα πηγαίνει πολύ καλά, με τον ίδιο να έχει κόψει τα «όργια» και να αφοσιώνεται, ή τουλάχιστον να προσπαθεί, στην γυναίκα που πιθανόν να τον βάλει στον ίσιο δρόμο.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top