Συνέχεια στο θέμα της κόντρας ανάμεσα στη δισκογραφική εταιρεία της Πάολα και του Mad έδωσαν το πρωί της Τετάρτης, στο Πρωινό. Όλα άρχισαν όταν η Πάολα κόπηκε στο μοντάζ της τηλεοπτικής μετάδοσης των βραβείων MAD VMA.

«Εγώ μίλησα με κάποιους ανθρώπους του Mad, είπαν ότι καλά έκανε και έβγαλε ανακοίνωση η εταιρεία, αυτό δεν αλλάζει στη λειτουργία και στο ήθος τους. Το Mad λειτουργεί πάνω από 20 χρόνια και σπάνια έχει αναστείλει συνεργασία με καλλιτέχνη με δική του πρωτοβουλία», ανέφερε Σάσα Σταμάτη στον αέρα της εκπομπής.

Το δικό του σχόλιο επί του «καυτού» θέματος έκανε και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης. «Θα σας τα πω πολύ φιλτραρισμένα, για να μην τρέχουμε και δεν φτάνουμε, τελευταία εβδομάδα της εκπομπής. Το ρεπορτάζ λέει ότι υπήρχε ξεκάθαρα συμφωνία, έγινε καιρό πριν, και η συμφωνία έλεγε ότι επειδή η Πάολα ήταν δυσαρεστημένη από το 2015, και δεν ήθελε να περνάει ούτε απ’ έξω από τα Mad, είπε ότι θα εμφανιστεί υπό δύο όρους: Ότι θα πάρει δύο βραβεία, μεταξύ των οποίων και το σημαντικότερο της βραδιάς, της καλύτερης γυναίκας καλλιτέχνιδας, και ότι θα κάνει δύο εμφανίσεις, με τη δεύτερη να είναι αυτή που θα έκλεινε την βραδιά, η σημαντικότερη στιγμή της βραδιάς!», αποκάλυψε.

Και πρόσθεσε: «Έγινε μια στιχομυθία δύο ώρες πριν «ρε παιδί, έχει έρθει και ο Stan» και του είπαν ότι θα το πάρει η Θεοδωρίδου. Υπάρχει και συγκεκριμένη γραπτή στιχομυθία με SMS στις 4 το πρωί, μετά το πέρας της βραδιάς, όπου στέλεχος του Mad ευχαρίστησε την Πάολα, είπε ότι χωρίς αυτή δεν θα έβγαινε η βραδιά, και έριξε μομφή σε άλλο μεγάλο στέλεχος του Mad για τα όσα συνέβησαν. Η πλευρά της Πάολα λέει ότι είχε συμφωνηθεί 45 μέρες πριν τα βραβεία!».

Κάπου εκεί, πήρε θέση και ο παρουσιαστής της εκδήλωσης Θέμης Γεωργαντάς για τα όσα συνέβησαν, διαψεύδοντας ότι υπήρξε συμφωνία με την τραγουδίστρια.

«Ας δεχτώ ότι είναι στημένα τα βραβεία. Αφού λοιπόν είναι στημένα, και η Νατάσα δεν ήταν εκεί για να το πάρει το βραβείο, γιατί δεν το έδιναν στην Πάολα; Πριν δύο χρόνια, η Βανδή ήταν υποψήφια, ήταν στα βραβεία και δεν κέρδισε τίποτα, και δεν έγινε η παραμικρή κόμπλα, γκρίνια. Είναι πολύ ευαίσθητη η θέση μου, τι να πω; Δεν ισχύει, προφανώς! Αλλά αλήθεια σας το λέω, από την πλευρά του Mad δεν υπήρχε καμία τέτοια συμφωνία, ξεκάθαρα! Οι υποψηφιότητες βγαίνουν 30 μέρες πριν τα βραβεία!» είπε.