Έτσι άλλαξε φόρεμα η Klavdia στη σκηνή της Eurovision - Βίντεο

Η τραγουδίστρια κατέλαβε την 6η θέση στον μουσικό διαγωνισμό

Klavdia: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα

Η Klavdia επέστρεψε από τη Βασιλεία της Ελβετίας στην Ελλάδα, έχοντας στις αποσκευές της την 6η θέση, την οποία κατέκτησε στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision με το κομμάτι της, «Αστερομάτα».

Eurovision - Klavdia: «Η Αστερομάτα μπήκε στην καρδιά πολλών Ελλήνων!»

Η τραγουδίστρια εντυπωσίασε κοινό κι επιτροπές, τόσο με τις φωνητικές της ικανότητες, όσο και με τη σκηνική της παρουσία, την οποία επιμελήθηκε ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Eurovision 2025 – Klavdia: «Ονειρευόμουν την 5η θέση αλλά νιώθω νικήτρια!»

Σήμερα, ο creative director της ελληνικής συμμετοχής μας έδειξε πώς έγινε η αλλαγή φορέματος που είδαμε δευτερόλεπτα πριν το τέλος του τραγουδιού.

Eurovision 2025: Η ιστορία πίσω από τη χορογραφία της Klavdia & η Καρυάτιδα

Στο εν λόγω απόσπασμα που ανέβηκε στον λογαριασμό της Eurovision ERT στο Facebook, βλέπουμε τον ίδιο τον σκηνοθέτη - χορογράφο να τραβάει το φόρεμα από την Klavdia, η οποία βρίσκεται πάνω σε μια καρέκλα.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top