Οι ΠΡΩΤΕΣ δηλώσεις του Μπο μετά την αποχώρηση: «Θέλω να κερδίσει το Survivor ο Ντάνος»

Δείτε το βίντεο

Την αποχώρηση του Μπο ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος είναι ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε από το Survivor μετά την αλλαγή στον τρόπο διεξαγωγής του παιχνιδιού.

Ο παίκτης από την ομάδα των «Διάσημων» που έχασε κατά την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο 30 κιλά και έγινε αρκετά δυνατός αγωνιστικά, έκανε δηλώσεις λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση ότι θα επιστρέψει Ελλάδα.

Μεταξύ άλλων, ο ράπερ μίλησε τόσο για την εμπειρία του στο παιχνίδι, όσο και για τον παίκτη που θέλει να κερδίσει τις 100.000€, που δεν είναι άλλος από τον Ντάνο!

«Για εμένα το Survivor  είναι εμπειρία ζωής! Κατάλαβα πως τα μικρά πράγματα είναι και τα σημαντικά! Για παράδειγμα όταν ο Γιώργος Χρανιώτης πεινούσε πάρα πολύ και δεν ήταν καλά και με μια κουβέντα που κάναμε μπόρεσα να του βγάλω αυτό το πράγμα από το μυαλό και να του αλλάξω τρόπο σκέψης! Να καταλάβει ότι μπορεί τώρα να πεινάμε αλλά αυτό θα αλλάξει! Μικρές στιγμές, προσωπικές στιγμές με τα παιδιά αλλά παράλληλα πάρα πολύ σημαντικές!», είπε.

Και συνέχισε: «Εγώ θέλω νικητής να είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος! Γιατί του αξίζει, για ότι έχει προσφέρει για αυτό το παιχνίδι και για τον εαυτό του και για την ομάδα του! Θα ήθελα πάρα πολύ τον Ντάνο, το παιδί της Σκιάθου, να κερδίζει αυτό το παιχνίδι!».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top