Είναι επίσημο! Ο Σάκης Ρουβάς πάει... Survivor! Όλες οι λεπτομέρειες στο star.gr

Ετοιμάζει βαλίτσες μαζί με την Κάτια Ζυγούλη ο κορυφαίος Έλληνας σταρ

Είναι επίσημο! Ο Σάκης Ρουβάς πάει... Survivor! Όλες οι λεπτομέρειες στο star.gr

Θυμάστε που σας είχαμε γράψει από το star.gr ότι ο Σάκης Ρουβάς θα βρεθεί στο Survivor αλλά όχι στο πάρτι της Ένωσης των δύο ομάδων όπου τελικά το «παρών» έδωσε ο Άκης Δείξιμος;

Φυσικά, η αρχική σκέψη, ήταν να τραγουδήσει στο πάρτι της Ένωσης αλλά κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό τόσο για πρακτικούς όσο και για προωπικούς λόγους του τραγουδιστή. 

Με ανακοίνωση του ο ΣΚΑΙ και η Acun Medya του τούρκου παραγωγού επιβεβαίωσαν το αποκλειστικό ρεπορτάζ μας.

«Ο κορυφαίος σταρ αποδέχθηκε την πρόσκληση της Acun Medya και του κυρίου Acun Ilicali να συμμετάσχει ως guest star στο τηλεοπτικό φαινόμενο Survivor. Είναι ιδιαίτερη η χαρά μας που ο Σάκης θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο τις επόμενες ημέρες δίνοντας στο φανατικό τηλεοπτικό κοινό του Survivor σε Ελλάδα και Κύπρο τη δυνατότητα να τον απολαύσει σε ένα ρόλο έκπληξη, αξιοποιώντας την τηλεοπτική του εμπειρία και τη σπάνια λάμψη και καλλιτεχνική του δύναμη. Η συμμετοχή του Σάκη Ρουβά σχεδιάζεται εδώ και πολύ καιρό από την ομάδα παραγωγής στον Άγιο Δομίνικο και σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε όλες τις λεπτομέρειες της πολυαναμενόμενης εμφάνισής του» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η πρόταση στον κορυφαίο Έλληνα σταρ να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο και στο ριάλιτι επιβίωσης έχει γίνει εδώ και πολύ καιρό μιας και οι σχέσεις του τόσο με τον ΣΚΑΙ όσο και με τον Τούρκο παραγωγό, Acun Ilicali, είναι πολύ καλές.

Η θέληση λοιπόν και από τις δύο πλευρές υπήρχε και το concept για να δώσει το «παρών» ο Σάκης στο Survivor βρέθηκε. Βλέπετε, ο τραγουδιστής παρακολουθεί το παιχνίδι φανατικά ενώ αισθάνεται μέλος της δυναμικής ομάδας του ΣΚΑΙ και είναι πρόθυμος να στηρίξει το κανάλι με όποιον τρόπο μπορεί. 

Αυτό που μένει πλέον, σύμφωνα με τις πληροφορίες του star.gr, είναι να οριστικοποιηθούν οι λεπτομέρειες του ταξιδιού, το οποίο θα γίνει τις επόμενες ημέρες. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, ο τραγουδιστής θα βρεθεί στο ριάλιτι επιβίωσης ως guest star. Θα έχει δηλαδή, όπως αναφέρει και η ανακοίνωση, ρόλο έκπληξη! 

Εκτός βέβαια από τον ίδιο, θα ετοιμάσει βαλίτσες και η Κάτια Ζυγούλη, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, αλλά και το μουσικό του επιτελείο, μιας και ο Σάκης ετοιμάζει για τους παίκτες του Survivor -και όχι μόνο- ένα special performance.

Μάλιστα, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το star.gr ο Τούρκος παραγωγός Αcun Ilicali πρότεινε στον Σάκη να πάρει μαζί με την Κάτια και τα παιδιά τους. Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό λόγω του σχολείου των παιδιών αλλά και του πολύωρου και κουραστικού ταξιδιού.

Άλλωστε, τόσο ο τραγουδιστής όσο και η καλλονή σύντροφός του θέλουν να περάσουν λίγο χρόνο οι δυο τους και να κάνουν ένα… μίνι bachelor μακριά από όλους, μιας και σε περίπου τρεις μήνες θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Ρεπορτάζ: Στέλλα Αθανασάκη 
email: sathanasaki@star.gr

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top