Η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων, όπως ανακοίνωσε,  διεξάγει ήδη έρευνα για τον στοιχηματισμό στο τηλεπαιχνίδι «SURVIVOR» που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ».

Aξίζει να σημειωθεί ότι όπως έγραψε ήδη το star.gr,  στο ζήτημα αναφέρθηκε και ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς χθες στη Βουλή, απαντώντας σε ερώτηση του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου.    

   

Όπως επίσης ανακοινώθηκε, στο πλαίσιο της έρευνας η Επιτροπή έχει ήδη αποστείλει, από την Παρασκευή 31.03.2017, επιστολή προς όλους τους παρόχους στοιχηματικών υπηρεσιών, προκειμένου να σταματήσουν να προσφέρουν στοιχηματισμό επί γεγονότων της τηλεοπτικής εκπομπής «SURVIVOR», εάν και εφόσον παρείχαν σχετικά στοιχήματα.

Μετά την παρέμβαση της Ε.Ε.Ε.Π. υπήρξε άμεση συμμόρφωση από όλους τους παρόχους, οι οποίοι σταμάτησαν έκτοτε να παρέχουν οποιαδήποτε στοιχηματισμό στο συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι.

«Η Ε.Ε.Ε.Π. ασκεί τα ελεγκτικά και εποπτικά της καθήκοντα με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα, με σκοπό την αδιάβλητη διεξαγωγή των τυχερών παιγνίων, την τήρηση των κανόνων και την αξιοπιστία των στοιχηματικών γεγονότων» διαβεβαιώνει τέλος η ανακοίνωση.   

Tags: