Έχει δηλώσει πολλές φορές ότι είναι από εκείνους που στήνονται μπροστά στους τηλεοπτικούς δέκτες και βλέπουν φανατικά… Survivor!

Ωστόσο, κάθε βράδυ που παρακολουθεί το ριάλιτι επιβίωσης που γυρίζεται στον Άγιο Δομίνικο, η Ελένη Μενεγάκη έχει αποκαλύψει ότι την πιάνει… ένα σύνδρομο και θέλει να τρώει. Και αυτό το έκανε και το βράδυ της Κυριακής, οπότε και το είδε μαζί με τον γιο της, Άγγελο.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος, η παρουσιάστρια έτρωγε μακαρόνια, αλλά η ποσότητα που έφαγε «τρόμαξε» μέχρι και το γιο της!

«Εγώ παιδιά δεν πρέπει να μπαίνω στην κουζίνα και να φτιάχνω μακαρόνια, έξι πιάτα έφαγα χθες… Τρία το μεσημέρι και τρία το βράδυ. Όταν ο γιος με είδε να τρώω και τρίτο τρόμαξε, μέχρι το δεύτερο ήταν αδιάφορος, εκεί στο survivor με πιάνει μεγάλη πείνα, εκεί που βάζω τρίτο γυρνά και μου λέει «θα το φας και αυτό ρε μάνα;» Και του είπα «θα το φάω παιδί μου γιατί το έφτιαξα με τα χεράκια μου και εκείνος κούναγε το κεφάλι, ποιος ξέρει τι σκεφτόταν το παιδί μου», ανέφερε η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής της!