Έξαλλη η Φαίη Σκορδά με τη νομοθεσία των ΑΜΕΑ και το ξέσπασμα της Νένας Χρονοπούλου στις κάμερες

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η αλλαγή της νομοθεσίας για τις θεραπείες των παιδιών ΑΜΕΑ, η οποία πλέον θα επιβαρύνει οικονομικά τις οικογένειες!

Η Νένα Χρονοπούλου, η οποία έχει ένα παιδί ΑΜΕΑ, τον 12χρονο Χρήστο, ξέσπασε μπροστά στις κάμερες για το θέμα, αναφέροντας τα εξής:

«Θα δείτε πόσα τηλέφωνα θα δεχτείτε από μητέρες αγανακτισμένες που ξαφνικά είναι υποχρεωμένες από 1η Ιανουαρίου να επιβαρυνθούν οικονομικά 440 ευρώ περισσότερο, από το ανύπαρκτο εισόδημα του Έλληνα, για να πηγαίνουν τα παιδιά τους να μάθουν τα αυτονόητα. Αυτή η νταϊλίδικη απόφαση είναι μεγάλη αλητεία. Μιλάμε για αναπηρία, μιλάμε για παιδιά που δεν μπορούν να φάνε και πηγαίνουν σχολείο για να τα μάθει μια δασκάλα να τρώει. Τεχνοκράτες αποφασίζουν αν το παιδί μου θα μείνει ανάπηρο για μια ολόκληρη ζωή! Εγώ αποφασίζω και θα κάνω τα αδύνατα δυνατά γι’ αυτό το παιδί να γίνει λειτουργικό. Τι θα γίνει ξαφνικά; Νέο Κωσταλέξι για τα παιδιά ΑΜΕΑ; Και οι άνθρωποι αυτοί κυκλοφορούν άνετα και αισθάνονται καλά»;

Το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή το Πρω1νό και η Φαίη Σκορδά, σοκαρισμένη από το ρεπορτάζ, είπε: «Μεγάλη ντροπή! Μεγάλη ντροπή! Πω! Πω»!

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια αφηγήθηκε την ιστορία μιας καλής της φίλης, η οποία είχε και εκείνη ένα παιδί ΑΜΕΑ και το πήρε και έφυγε από την Ελλάδα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top