Έγινε και πάλι παιδί η Φαίη Σκορδά τα φετινά Χριστούγεννα. Όπως ήταν γνωστό η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1 το πρωί πέρασε τις διακοπές στο πατρικό της σπίτι στο Κιλκίς με τους δύο γιους της, Γιάννη και Δημήτρη!

Ωστόσο, έκανε κάτι που είχε πολλά χρόνια να κάνει και το αποκάλυψε μιλώντας με την Αργυρώ Μπαρμπαρήγου, την ώρα που έκαναν τη συνταγή της ημέρας.

«Είπα τα κάλαντα!», ανέφερε η «οικοδέσποινα» του «Πρω1νού» και εξήγησε τον… ιδιαίτερο τρόπο που είπαν τα δυο της παιδιά τα κάλαντα, τα οποία συνόδευε η ίδια από σπίτι σε σπίτι.

«Πήρα τα μωρά, εγώ κρυβόμουν από πίσω και χτυπούσαν τις πόρτες, έλεγε ο μεγάλος, ο μικρός έλεγε μόνο το «έι» κι εγώ ήμουν από πίσω. Μετά ντράπηκα γιατί με έβλεπαν κάτι γιαγιάδες και έδιναν  πολλά λεφτά και λέω «Πάει! Πήραμε όλη τη σύνταξη! Ντροπή»! Και του είπα «Γιάννη δεν θα λες ότι η μαμά μου είναι εδώ και ποια είναι γιατί σου δίνουν πιο πολλά λεφτά και δεν είναι ωραίο». Και πήγαν σε ένα απομονωμένο σπίτι στο χωριό και τους λένε «με ποιον ήρθατε;» και λένε «μόνοι μας». Και λένε «Μόνοι σας με το μωρό; Η μαμά που είναι»; «Δεν είναι εδώ»! Ιστορίες για αγρίους…», είπε η Φαίη Σκορδά.

 

Tags: