Ακόμα και οι μεγαλύτεροι stars διαθέτουν πλέον προσωπικούς λογαριασμούς στα social media, που χρησιμοποιούν για την καλύτερη προώθηση της εικόνας και της δουλειάς τους.

 Ωστόσο, ακόμα και σε αυτόν το χώρο, που αποτελείται από υψηλής έκθεσης επαγγέλματα, υπάρχουν celebrities που εξακολουθούν να λένε σθεναρά «όχι» στη χρήση τους, αποτελώντας τις εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα.

Το star.gr, σας παρουσιάζει μερικούς από αυτούς τους διάσημους, που απέχουν από το Facebook, το Twitter και τα λοιπά!

1. George Clooney: Ο ίδιος θεωρεί φρικτή ιδέα τον συνδυασμό υπνωτικών χαπιών και Twitter, καθώς όπως είχε πει σε συνέντευξη του, αν πάρει ένα και γράψει καμιά χαζομάρα και μετά κοιμηθεί και την αφήσει, θα είναι γελοίο.

2. Kristen Stewart: Το μίσος της για κοινωνικά δίκτυα είναι γνωστό, ενώ ειδικά για το Twitter έχει μιλήσει με λόγια οργής και το έχει παρομοιάσει με τους παπαράτσι, αφού όπως λέει με ένα λογαριασμό εκεί ο καθένας γίνεται πληροφοριοδότης του εαυτού του.

3. Scarlett Johansson: Η ίδια έχει δηλώσει ότι δεν την ενδιαφέρει να μοιράζεται τις λεπτομέρειες της καθημερινότητας της με τους θαυμαστές της και μπορεί αυτό να ακούγεται σκληρό, αλλά τουλάχιστον η ίδια έχει αντιληφθεί το πως λειτουργούν αυτές οι εφαρμογές.

4. Jennifer Lawrence: Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του Χόλιγουντ, που όμως δεν διαθέτει λογαριασμό στο Twitter. Ειδικά μετά από την παραβίαση του κινητού της και τις προσωπικές της φωτογραφίες που βγήκαν στη δημοσιότητα η ίδια προσέχει πολύ το διαδίκτυο.

5. Bradley Cooper: Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει, θεωρεί ότι το Twitter θα επηρεάσει το πως ο κόσμος τον βλέπει στις ταινίες, οπότε και δεν θέλει να έχει λογαριασμό εκεί. Αναγνωρίζει βέβαια την χρησιμότητα του στη διαφήμιση, αλλά ο ίδιος είναι πιο παραδοσιακός τύπος όπως λέει, επομένως δεν του κάνει αυτό.

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

e-mail:mskentzou@star.gr
 

 

Tags: