Πλημμυρίσαμε αγάπη! Η συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου στην αγκαλιά για το «Χαμόγελο του παιδιού»

Ο απολογισμός του τηλεμαραθωνίου της εκπομπής "Αλήθειες με τη Ζήνα" για τον σύλλογο

Χιλιάδες τηλεθεατές ανταποκρίθηκαν στον τηλεμαραθώνιο του Star και της εκπομπής «Αλήθειες με την Ζήνα», που διοργανώθηκε για δεύτερη χρονιά, και γέμισαν από το υστέρημά τους τον κουμπαρά αγάπης που στήθηκε για την οικονομική ενίσχυση του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Τα παιδιά ήταν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές, ενώ καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι, ανάμεσά τους και η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR, Μάρα Ζαχαρέα, καθώς και άνθρωποι οι οποίοι αφιέρωσαν τη ζωή τους στην προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από 21 χρόνια ο μικρός οραματιστής, Ανδρέας Γιαννόπουλος, έδωσαν το «παρών» στο πλατό.

Η ευαίσθητή πλευρά που αναδείχθηκε μέσα από τον τηλεμαραθώνιο του Star άγγιξε το κοινό, το οποίο τελικά συνέβαλε στο να συγκεντρωθεί ποσό που ξεπέρασε κάθε προσδοκία!

Όπως ανακοινώθηκε στην εκπομπή της Δευτέρας, το ποσό που θα δοθεί στον σύλλογο από τους τηλεθεατές της που κάλεσαν στο 19810 για να βοηθήσουν, έφτασε τα 240.909,68 ευρώ! 

«Ένα πολύ μεγάλο ποσό για τα δεδομένα και της εκπομπής και των άλλων εκπομπών! Είναι 240.909,68 ευρώ! Έγιναν 86.515 κλήσεις και εστάλησαν 10.626 sms!», είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Γιαννόπουλος και καταχειροκροτήθηκε από όλους όσους βρίσκονταν στο πλατό της εκπομπής.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top