Anthony Bourdain: Δυο μέρες μετά την αυτοκτονία η μητέρα του σεφ ’’έλυσε’’ τη σιωπή της

Τι είπε για τις σκοτεινές διαθέσεις του γιου της

Η μητέρα του σταρ της γαστρονομίας , Anthony Bourdain λύνει την σιωπή της. Δύο μέρες μετά την αυτοκτονία του , παραδέχεται ότι ο γιος της τον τελευταίο καιρό είχε σκοτεινές διαθέσεις.

“Θα ήθελα να είμαι ευτυχισμένος  Θα έπρεπε να ήμουν ευτυχισμένος . Θα έπρεπε να κοιτάω από το παράθυρο και να λέω η ζωή είναι ωραία. Αλλά δεν το λες όχι”, είχε πει στην τελευταία του συνέντευξη.

Πάλευε καθημερινά με τους προσωπικούς του δαίμονες όπως ακριβώς και ο Πρίσλεϊ . Δεν ήταν τυχαίο άλλωστε το παρατσούκλι ¨ο Έλβις της μαγειρικής "  . Από το ψυχολογικό αδιέξοδο τον ελευθέρωνε η δουλειά του.

ΕΔΩΣΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΝΟΥΖΙΟΥ

Μία ζωή στα άκρα χωρίς συμβιβασμούς . Κρεμάστηκε στο μπάνιο  με την ζώνη από το μπουρνούζι του ξενοδοχείου . Η μητέρα του Anthony Bourdain λύνει την σιωπή της: Ο Τόνι είχε σκοτεινή διάθεση τις τελευταίες δύο μέρες.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του . Οπως εξομολογήθηκε στους New York Times  ο φίλος του Αντονι Μπαρντέν, Ερικ, ο οποίος τον βρήκε νεκρό, της είχε πει πρόσφατα ότι ο γιος της φλέρταρε με τον θάνατο.

 «Είχε τα πάντα. Επιτυχία πέρα από τα όνειρά του. Χρήματα πέρα από τα πιο τρελά όνειρά του», είπε η μητέρα του.

Μέχρι να γίνει ο γνωστός σε όλους ροκ σταρ της γαστρονομίας  πέρασε αρκετά χρόνια στις κουζίνες  να πλένει πιάτα . «Έχω απολυθεί πολλές φορές στη ζωή μου . Δεν ήμουν καλός σεφ.  Δέχτηκα την αποτυχία», είχε δηλώσει.

Όταν απέκτησε τα πολυτελή σπίτια και τα αυτοκίνητα των ονείρων και πάλι του έλειπε η περιπέτεια. Τον γέμιζε να τρώει με τους  ιθαγενείς στο χώμα από μυαλά πιθήκων μέχρι σπλήνες και έντερα.

Μετά την αυτοκτονία του τα τηλεφωνήματα στην τηλεφωνική γραμμή στήριξης έχουν σημειώσει αύξηση κατά 25%   σύμφωνα με τον οργανισμό Ψυχικής Υγείας της Νέας Υόρκης.

Δείτε εδώ ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top