Anthony Hopkins: «Είμαι παππούς; Δεν έχω ιδέα»

Μηδαμινή η σχέση του με την μοναχοκόρη του

Anthony Hopkins: «Είμαι παππούς; Δεν ξέρω»

Στον τελευταίο του ρόλο, ο βασιλιάς Lear είναι ένας άνθρωπος που έχει μια πολύ κακή σχέση με τις κόρες του. Και μοιάζει να υπάρχει ταύτιση ανάμεσα στο ρόλο που υποδύεται ο Sir Anthony Hopkins στη μεγάλη οθόνη και στην πραγματική του ζωή.

Ο 80χρονος ηθοποιός αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι δεν έχει επικοινωνία με την κόρη Abigail - το μόνο παιδί που έχει αποκτήσει – εδώ και δύο δεκαετίες. Είναι τόσο ανύπαρκτη η σχέση τους που, μάλιστα, δε γνωρίζει καν ότι έχει γίνει παππούς.

Δήλωσε, μάλιστα, ότι «δεν ενδιαφέρθηκε» για τη διάσπαση της οικογένειάς του, παραδεχόμενος ότι έχουν «παγώσει» οι σχέσεις του με την 48χρονη κόρη του, που χρησιμοποιεί το όνομα Abigail Harrison.

Ερωτηθείς εάν η ηθοποιός και θεατρική διευθύντρια που άλλαξε το επώνυμό της έτσι ώστε να μπορεί να έχει «καριέρα με τους δικούς της όρους» είχε αποκτήσει παιδιά, ο Sir Anthony απάντησε: «Δεν έχω ιδέα. Οι άνθρωποι χωρίζουν. Οι οικογένειες χωρίζονται και, ξέρετε, "συνεχίζουν με τη ζωή τους". Οι άνθρωποι κάνουν επιλογές. Δεν με νοιάζει σε καμία περίπτωση. Έχει παγώσει. Επειδή η ζωή είναι κρύα».

Η Harrison μεγάλωσε με τη μητέρα της, την πρώτη σύζυγο του, Petronella Barker, αφού το ζευγάρι χώρισε όταν εκείνη ήταν μόλις τέσσερα.

Το ζευγάρι επανασυνδέθηκε στη δεκαετία του 1990 και εκείνη έπαιξε σε δύο από τις ταινίες του, το Shadowlands και The Remains Of The Day. Ωστόσο, χώρισαν και πάλι και η αποξένωση είναι τέτοια που ο Sir Anthony ισχυρίστηκε ότι ούτε καν ξέρει πού μένει η κόρη του

Όπως και με την τραγωδία του Σαίξπηρ, «τα παιδιά δεν τους αρέσουν οι πατέρες τους, δεν χρειάζεται να αγαπάτε ο ένας τον άλλον», δήλωσε στον Radio Times. Ο Sir Anthony κατηγόρησε επίσης το Χόλιγουντ ότι είναι «ύπουλος» και τοξικός.

Ο ηθοποιός, ο οποίος κέρδισε Όσκαρ για το ρόλο του ως Hannibal Lecter στην ταινία The Silence Of The Lambs, ζει στο Malibu της Καλιφόρνιας με την τρίτη σύζυγό του, την κολομβιανή έμπορο αντικών Stella Arroyave, 62 ετών, που είπε ότι τον «ηρέμησε». 

«Είναι πολύ καλό για μένα. Η γυναίκα μου ανησυχεί γιατί εργάζομαι πολύ σκληρά. Θα συνεχίσω να δουλεύω γιατί τι άλλο θα έκανα; Θα αποσυρθώ όταν τα δόντια μου και τα μαλλιά μου πέσουν», δήλωσε επίσης.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top