Το τόλμησαν! Γυναίκες που μόλις γέννησαν συγκρίθηκαν με την Κate Middleton

Δείτε πώς δείχνουν λίγες ώρες μετά τον τοκετό!

Kate Middleton vs απλές μητέρες: Οι φώτο μετά τον τοκετό

Πριν από λίγες ημέρες η Κate Middleton έφερε στον κόσμο τον τρίτο καρπό του έρωτά της με τον πρίγκιπα William και πέμπτο διάδοχο του Βρετανικού βασιλικού θρόνου.

Διαβάστε επίσης: Kate Middleton: Για ποιο λόγο βγαίνει πάντα από το νοσοκομείο λίγο μετά από κάθε γέννα;

Λίγες ώρες μετά τον τοκετό η  Δούκισσα του Cambridge βγήκε από το St. Mary's Hospital του Λονδίνου απαστράπτουσα φορώντας ένα κόκκινο μίντι φόρεμα κρατώντας αγκαλιά το νεογέννητο, παρουσιάζοντάς το στους δημοσιογράφους που περίμεναν εκεί.

Ωστόσο, αυτό που σχολιάστηκε έντονα ήταν  η εμφάνιση της Kate Middleton, αφού έδειχνε σα να μην έχει γεννήσει πριν λίγες ώρες.

Διαβάστε επίσης: Βγήκε (κιόλας) από το μαιευτήριο η Kate Middleton - Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες του νεογέννητου βασιλικού μωρού

Μάλιστα, η  παρουσιάστρια του BBC, Jane Garvey σχολίασε μέσω Twitter πόσο όμορφη έδειχνε η Kate, τονίζοντας πώς οι περισσότερες αν όχι όλες οι γυναίκες μετά τον τοκετό δείχνουν έντονα σημάδια κούρασης και εξάντλησης.

Η ίδια πρόσθεσε στην ανάρτησή της: «Αν είστε πρόθυμες να μοιραστείτε την αλήθεια σας, στείλτε μας μήνυμα» και τότε πολλές μητέρες άρχισαν να στέλνουν στο Twitter φωτογραφίες τους μετά τον τοκετό.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top