Αθηνά Οικονομάκου: Το πρώτο βίντεο μετά τη γέννηση του γιου της μέσα από το μαιευτήριο

Το μήνυμα της ηθοποιού στους followers της

Το πρώτο της Insta Story μέσα από το μαιευτήριο ανέβασε η Αθηνά Οικονομάκου μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο.

Η ηθοποιός, η οποία απέκτησε ένα υγιέστατο αγοράκι (3.310 kgr) στις 03:30 τα ξημερώματα της Τετάρτης με φυσιολογικό τοκετό, στο οποίο θα δώσουν το όνομα, Μάξιμος, θέλησε να ευχαριστήσει τους followers της για τις ευχές και τα μηνύματά τους.

Διαβάστε επίσης: Αθηνά Οικονομάκου-Φίλιππος Μιχόπουλος: Φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο – Οι ευχές των φίλων τους, το όνομα του γιου τους και η νονά!

«Ένα τεράστιο φιλί σε όλους για την αγάπη που μου δείχνετε!!! Σας ευχαριστούμε πολύ για τις υπέροχες ευχές σας!!!» ανέφερε προσθέτοντας το hashtag: #newmom. 

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι είναι μαζί από το 2013. Τον Οκτώβριο του 2017 έγινε γνωστή η εγκυμοσύνη της ηθοποιού και λίγο αργότερα στις 19 Νοεμβρίου παντρεύτηκε τον επιχειρηματία αγαπημένο της με πολιτικό γάμο στο Γύθειο, από όπου κατάγεται η Αθηνά, έχοντας στο πλευρό τους ελάχιστους συγγενείς και φίλους. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top