Oι κριτικοί κινηματογράφου απαντούν στον Γιάννη Σμαραγδή για τα περί «αισθητικής της ξυρισμένης μασχάλης»

Πόλεμος έχει ξεσπάσει στον ελληνικό κινηματογράφο

Πόλεμος φαίνεται πως έχει ξεσπάσει στον ελληνικό κινηματογράφο. Οι κριτικοί κινηματογράφου απαντούν στον Γιάννη Σμαραγδή και στην πρόθεση του να κινηθεί δικαστικά εναντίων όλων εκείνων που ήταν επικριτικοί απέναντι στην ταινία του "Καζαντζάκης".

Υπενθυμίζεται ότι ο σκηνοθέτης με συνέντευξη του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα, είχε κατακεραυνώσει την μερίδα των κριτικών κινηματογράφου που στάθηκαν επικριτικά στην ταινία του «Καζαντζάκης».

"Γνωρίζω ότι πριν μπουν μέσα  οι κριτικοί κινηματόγραφου είπαν «τώρα θα μπούμε να λιώσουμε τον Σμαραγδή. H φατρία του ελληνικού κινηματογράφου που λάσπωσε την ταινία από πρόθεση έχουν κακές ψυχές. Στην Κρήτη το λεμε «κακοψυχιά» Ξεπεράστηκε το μέτρο φτάσαμε σε κατατάσσεις μεγάλης χυδαιότητας. Τόσο για την ταινία και για το πρόσωπο μου και για τους συνεργάτες μου ειπώθηκαν άσχημα πράγματα", είχε πει μεταξύ άλλων στην κάμερα του STAR.

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Μεταξύ άλλων σημείωσε τα εξής: «Είναι τελείως ανθρώπινο για έναν καλλιτέχνη να αισθάνεται και αδικημένος και παρεξηγημένος, αλλά αυτό απέχει από το να δηλώνει ότι είναι καταδιωκόμενος. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι οι κριτικοί κάνουν τη δουλειά τους, όπως νομίζει ο καθένας».

Δείτε στο βίντεο τι απαντούν στον κύριο Σμαραγδή και άλλοι κριτικοί όπως ο Ιωσηφ Πρωιμάκης, ο Xρηστος Μητσης, ο Ηλίας Φραγκούλης και ο Γιάννης Ζουμπουλάκης.

 

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR  εδώ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top