Συγκινεί γνωστή Ελληνίδα: «Ήμουν μόνη με τα 2 παιδιά μου στην κοιλιά...»

Τι είπε λίγο πριν γίνει μητέρα για πρώτη φορά

Ρέβη: «Ήμουν μόνη με τα 2 παιδιά μου στην κοιλιά...»

Η ευτυχία του Αποστόλη Τότσικα και της Ρούλας Ρέβη ολοκληρώθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου του 2015, την ημέρα δηλαδή που ήρθαν στη ζωή τα δίδυμα παιδιά τους.

Η φωτογράφος, όπως έχει γίνει γνωστό, είχε μία αρκετά δύσκολη εγκυμοσύνη. Όλα κατέληξαν να πάνε καλά και πλέον να βιώνει την απόλυτη ευτυχία με τον Άγγελο και την Ειρήνη.

Η Ρούλα όπως και στο παρελθόν, έτσι και σήμερα μίλησε για την εγκυμοσύνη της. Λόγω της ημέρας θυμήθηκε τις ώρες πριν πάει για τον τοκετό και ανέβασε μία selfie που είχε βγάλει τότε από το μαιευτήριο.

Τη βλέπουμε με την κοιλίτσα φουσκωμένη και με ορό στο χέρι της. Η Ρούλα Ρέβη ποζάρει μπροστά από έναν καθρέφτη και στην ανάρτησή της αναφέρει: «Αυτή η φωτογραφία με κάνει να θυμάμαι τις ήρες που ήμουν μόνη με τα 2 παιδιά μου στην κοιλιά μου να μιλάμε και να περιμένουμε με αγωνία να συναντηθούμε! Είναι λίγες ώρες πριν τα φέρω στον κόσμο, μια μέρα σαν σήμερα.... μπορεί να μην είμαι όμορφη μπορεί να είμαι τεράστια μπορεί να μην χαμογελάω μπορεί να έχω όρους στα χέρια μου όμως θέλω να πω σε όλες τις μανούλες, και κυρίως σε αυτές που ζορίστηκαν, η ζορίζονται αυτή τη στιγμή πως λίγες ώρες μετά από αυτή τη φωτο ξαναγεννήθηκα και εγώ και μονό χαρά και ευτυχία ένοιωθα πια».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top