Άκρως εντυπωσιακή και συνάμα sexy ήταν στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας «The Only Living Boy In New York» ήταν η Kate Beckinsale. H ηθοποιός επέλεξε να φορέσει μία μαύρη τουαλέτα, η οποία αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Την ταινία σκηνοθετεί ο Μαρκ Γουέμπ, γνωστός από την cult επιτυχία «500 μέρες με τη Σάμερ».

Πυρήνας της ταινίας ο Τόμας (Κάλουμ Τέρνερ), ένας νεοϋορκέζος απόφοιτος που ενώ δεν ξέρει τι ακριβώς θέλει να κάνει στη ζωή του, ξέρει ότι θέλει να είναι «καλύτερος από αυτούς».


Οι «αυτοί» είναι μάλλον το ελίτ περιβάλλον του μεγαλοεκδότη πατέρα του (καλός όπως κάθε φορά που παίζει τον αντιπαθητικό της ιστορίας ο Πιρς Μπρόσναν), ο οποίος αμελεί την καταθλιπτική γυναίκα του (Σίνθια Νίξον) και φλερτάρει μια νεότερή του (Κέιτ Μπέκινσεϊλ). Το θέμα είναι ότι και ο Τομ τη γουστάρει, γι' αυτό και την παρακολουθεί.

Από την πλευρά του ο Μαρκ Γουέμπ παρακολουθεί κι αυτός σαν ακίνδυνος ηδονοβλεψίας τα όσα συμβαίνουν στη ζωή του Τόμας, αυτού του ανήσυχου νέου που σαν τον Μπεν του Ντάστιν Χόφμαν στον «Πρωτάρη» τρώγεται διαρκώς με τα ρούχα του - εξάλλου ίσως γι' αυτό να έχει τη φλέβα ενός αληθινού καλλιτέχνη.


Σε κάθε περίπτωση η ζωή του Τομ δεν είναι καθόλου απλή και φαίνεται να κρύβει κάποιο μυστικό με το οποίο ο νεαρός θα αναγκαστεί κάποια στιγμή να έρθει αντιμέτωπος. Μπαλαντέρ της ιστορίας ένας απομονωμένος, αλκοολικός συγγραφέας (Τζεφ Μπρίτζες), ένας άνθρωπος-φάντασμα που λειτουργεί ως μέντορας του Τομ και όπως ακριβώς το περιμένουμε, λόγω του ηθοποιού που τον υποδύεται, είναι ο πιο γοητευτικός χαρακτήρας της ταινίας.

 

Δείτε το βίντεο…

Tags: