Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Charlize Theron: «Η μητέρα μου σκότωσε τον αλκοολικό πατέρα μου…»

"Όλη η παιδική ηλικία μου ήταν έτσι. Ένα τραύμα"

Charlize Theron: Η μητέρα μου σκότωσε τον πατέρα μου...

Συνέντευξη στους New York Τimes έδωσε η Charlize Theron, η οποία, μεταξύ άλλων, έκανε μια σπάνια εξομολόγηση για την πιο τραυματική περίοδο της ζωής της, όταν η μητέρα της σκότωσε τον πατέρας της, ενώ βρισκόταν σε νόμιμη άμυνα.

«Επέζησα από αυτό, είμαι υπερήφανη. Έχω δουλέψει σκληρά για αυτό. Δεν το φοβάμαι. Δεν με τρομάζει το σκοτάδι, γιατί εξηγεί καλύτερα την ανθρώπινη φύση», είπε η ηθοποιός.

Η οικογενειακή τραγωδία συνέβη όταν εκείνη ήταν 15 χρονών και ζούσε στη γενέτειρά της, τη Νότια Αφρική. Ένα βράδυ ο αλκοολικός πατέρας της επέστρεψε μεθυσμένος στο σπίτι με τον αδελφό του και απείλησε τη μητέρα της και την ίδια, κρατώντας όπλο.

Άρχισε να πυροβολεί και η μητέρα της ηθοποιού άρπαξε το δικό της όπλο και πυροβόλησε, σκοτώνοντας τον σύζυγό της και τραυματίζοντας τον αδελφό του. Αργότερα, η αστυνομία έκρινε πως η γυναίκα βρισκόταν σε νόμιμη άμυνα.

«Όλη η παιδική ηλικία μου ήταν έτσι. Ένα τραύμα», είπε η ηθοποιός, που ακόμη θυμάται τι της είπε η μητέρα της μετά το συμβάν: ότι αυτή είναι η στιγμή που είτε θα βούλιαζαν, είτε θα κολυμπούσαν.

Όταν ασχολήθηκε με την υποκριτική, άρχισε να στρέφεται προς ρόλους στους οποίους υποδυόταν περίπλοκες γυναίκες. Αν και δεν το αποδίδει εξ’ ολοκλήρου σε όσα έζησε στην εφηβεία της, σημείωσε: «Θα ήσουν ηλίθιος αν δεν τα συνδύαζες. Μου αρέσουν οι γυναίκες που μπορούν να παλέψουν, να βγουν από καταστάσεις. Που δεν είναι θύματα αλλά ούτε και σούπερ ήρωες».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top