Όλοι φιλούσαν το χέρι της Δημητρίου! Χαμός από σχόλια στο Happy Day

«Το φρύδι έχει σηκωθεί πάρα πολύ Άντζελα», είπε ο Παπανώτας

Η Άντζελα Δημητρίου βρέθηκε στην έκθεση ζωγραφικής του Σταμάτη Γονίδη,  και όπως θα δείτε στο βίντεο  όλοι σηκώνονταν και της φιλούσαν το χέρι.

Το εν λόγω γεγονός κατέγραψε η κάμερα του Happy Day και ζήτησε από την τραγουδίστρια να το σχολιάσει: «Και εσείς εδώ τι κάνετε τώρα για να καταλάβω δηλαδή; Ο Λευτέρης Πανταζής φώναζε έρωτας... τον αγαπώ πολύ»! Από την άλλη ο Λευτέρης είπε: «Είναι θεά! Πανέμορφη και κυρία!»

Όταν ολοκληρώθηκε η προβολή του βίντεο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της σχολίασαν αυτό το γεγονός.

«Καλά, η Λαίδη έκανε φοβερή εμφάνιση! Ήταν λίγο αχτένιστη! Λαίδη, σε έχουμε συνηθίσει με την μπούκλα, δεν πρόκανε! Είναι το ίσιο, που έχει μόλις λουστεί!» είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Τον Κούγια του έχει κάνει κεφαλοκλείδωμα, τον έφαγε! Σε λίγο θα δούμε και το φιλί! Τον άρπαξε κανονικά! Αλλά έχει πολύ πλάκα που μπαίνει και ξεκινάει το χειροφίλημα, αλλά και αυτή το απολαμβάνει, το ζει, χαιρετήστε με! Η μπροστά γιατί δεν σηκώθηκε να τη χειροφιλήσει!» σχολίασαν οι συνεργάτες της εκπομπής.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Δημήτρης Παπανώτας ανέφερε:«Το φρύδι έχει σηκωθεί πάρα πολύ Άντζελα! Το ζωγραφίζει παιδιά, από το βγάλε βγάλε, αλλά το βάζει πολύ ψηλά!» και η Σταματίνα με τη σειρά της σχολίασε: «Πήγε στο Γονίδη να της το τελειοποιήσει με πινέλο και μπογιά; Είναι tattoo ίσως!»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top