Θέμα star.gr: ΔΕΙΤΕ τις κούκλες κόρες διάσημων Ελλήνων που απασχολούν τα media!

Το νέο αίμα της showbiz

Θέμα star.gr: ΔΕΙΤΕ τις κούκλες κόρες διάσημων Ελλήνων που απασχολούν τα media!

Θα μπορούσαν άνετα να αποτελέσουν το νέο αίμα της showbiz! Οι κούκλες κόρες Ελλήνων διασήμων που απασχολούν ήδη τα πρωτοσέλιδα, ξεχωρίζουν…

Το star.gr συγκέντρωσε κάποιες από αυτές:

Αμαλία Κωστοπούλου

Η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου αν και πλέον βρίσκεται στις ΗΠΑ για σπουδές κάθε φορά που ανεβάζει μια φωτογραφία της στα social media γίνεται θέμα. Πρόκειται για μία άκρως εντυπωσιακή νεαρή κοπέλα που παράλληλα με τις σπουδές της στο Berkeley ασχολείται με το modeling, ενώ διατηρεί και το προσωπικό της blog.

Θαλασσινή Μποσταντζόγλου

Η κόρη του Γιάννη Μποσταντζόγλου και της Δήμητρας Παπαδήμα sπουδάζει δημοσιογραφία και έκανε εκπομπή στην κρατική τηλεόραση.

Χριστιάνα Μπέτα

Η Χριστιάνα είναι η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου από τον πρώτο της γάμο και την φετινή χρονιά είδαμε πόσο εντυπωσιακά έχει μεγαλώσει. Η 22χρονη όμορφη νεαρή κλέβει τις εντυπώσεις κυρίως μέσω social media, που αφήνει δυναμικά το στίγμα της.

Φαίδρα-Θεοδώρα

Η 15χρονη Φαίδρα-Θεοδώρα θυμίζει αρκετά τη μητέρα της, Βάνα Μπάρμπα  όταν ήταν νέα και φέτος την είδαμε να κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο του μόντελινγκ! Η ομορφιά είναι οικογενειακή υπόθεση με την ηθοποιό να «απεύχεται» το ενδεχόμενο η κόρη της να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Νεφέλη και Δανάη Λιβιεράτου

Μπορεί να είναι σχεδόν 17 ετών η Νεφέλη και 15 η Δανάη, όμως έχουν ήδη ξεκινήσει τις επαγγελματικές φωτογραφήσεις μαζί με τη μητέρα τους. Τα δύο κορίτσια όπως είναι εμφανές μοιάζουν εντυπωσιακά στους γονείς τους, Εύη Αδάμ και Λάμπη Λιβιεράτο, ενώ όπως έχει δείξει και τηλεοπτικά, η Δανάη έχει «πάρει» και το ταλέντο του μπαμπά της στο τραγούδι!

Σοφίνα Λαζαράκη

Η 19χρονη κόρη της Μαίρης Μηλιαρέση ξεχώρισε μέσα από τη συμμετοχή της στο X Factor αλλά και το βίντεο κλιπ του Λάμπη Λιβιεράτου. 

 

Επιμέλεια: Τζωρτζίνα Γιαννοπούλου (ggiannopoulou@star.gr)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top