ΕΥΘΡΑΥΣΤΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ στα Βαλκάνια! Ο UCK απειλεί να εισβάλει στα Σκόπια

Φόβοι για ντόμινο εκρηκτικών εξελίξεων στην πόρτα μας

Οι ισορροπίες πλέον στα Βαλκάνια κρέμονται από μια κλωστή. Μεγάλη ανησυχία προκαλούν οι υπόγειες διαδρομές τoυ UCK στο Τέτοβο. Μάλιστα με ανάρτησή τους τα μέλη του δηλώνουν έτοιμα να επέμβουν στα Σκόπια.

Ο στρατός του UCK εκτελεί εν ψυχρώ για την τιμή της "Μεγάλης Αλβανίας". Τα μέλη του ονειρεύονται ότι  κάποια στιγμή Αλβανία, Κόσοβο και Σκόπια θα γίνουν ένα. Εκπαιδεύονται καθημερινά σε μυστικές τοποθεσίες μέχρι να τους δοθεί η εντολή της εισβολής.

Ο πυρήνας τους βρίσκεται στο Κόσοβο, μια ανάσα από τα Σκόπια. Μεγάλη ανησυχία προκαλεί η ανάρτησή τους στο Facebook , στην οποία τρεις σκληροπυρηνικοί UCKαδες  δηλώνουν ότι βρίσκονται ήδη στο Τέτοβο και ότι ο πόλεμος για τη δικαίωση των Αλβανών στα Σκόπια δεν αργεί.

«Θα παρέμβουμε για την απελευθέρωση των εδαφών μας που κρατούνται υπό την ομηρία της ομάδας του Γκρουέφσκι. Πολύ σύντομα θα βγούμε στη δράση και θα εκδικηθούμε τους  Σλαβομακεδόνες για την κακομεταχείριση και τις δολοφονίες των Αλβανών», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανάρτηση.

Το εκρηκτικό κλίμα στα Βαλκάνια είναι ξεκάθαρο και οι κίνδυνοι από τις ύποπτες διαδρομές της ένοπλης τρομοκρατικής ομάδας  αποτυπώνονται στα Αλβανικά πρωτοσέλιδα. Η εφημερίδα "BOTA SOT " έχει τίτλο:

«Γκρουέφσκι  και Ιβάνοφ θα είναι  υπεύθυνοι  για τον τρόμο και το αίμα στη Μακεδονία», ενώ το "INFO SHQIP" γράφει: «Αγοράστε τρόφιμα και φάρμακα γιατί ξεκινάει ο III Παγκόσμιος Πόλεμος».

Το φυτίλι όχι απλά έχει ανάψει, αλλά μέρα με τη μέρα φτάνει πιο κοντά στο να τινάξει στον αέρα την ασφάλεια στην πόρτα μας.

Αλβανία και Κόσοβο ρίχνουν λάδι στη φωτιά. Βουλευτής του Κοσσυφοπεδίου , με άρθρο του, απειλεί ανοιχτά τα Σκόπια.

«Οι Μακεδόνες εξτρεμιστές να γνωρίζουν ότι οι Αλβανοί της Μακεδονίας δεν είναι μόνοι τους αλλά έχουν πίσω τους 10 εκατ. Αλβανούς να τους προστατεύουν. Μην παίζετε με την υπομονή μας και μην αγγίζετε τους συμπατριώτες μας», αναφέρει.

Μια επέμβαση του UCK στα Σκόπια θα φέρει στην πόρτα μας έναν πόλεμο τον οποίο οι αναλυτές, τον παρομοιάζουν με αυτόν της Συρίας .

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top