Κέρκυρα: Αυτό είναι το ζευγάρι που αποπλάνησε τον 13χρονο

Η 36χρονη και ο 42χρονος συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία - μετά από εντολή της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Κέρκυρας- τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες του ζευγαριού, που αποπλάνησε 13χρονο σε ερωτικές πράξεις στην Κέρκυρα.

Κέρκυρα: Προφυλακίστηκε το ζευγάρι για το ερωτικό τρίο - Ο πατέρας του 13χρονου στο STAR

Το φρικιαστικό αυτής της υπόθεσης είναι πως όχι μόνο αποπλάνησαν τον ανήλικο αλλά 'οτι είναι και οι ίδιοι γονείς και θα εξεταστεί το ενδεχόμενο αν έχουν κακοποιηθεί και τα δικά τους παιδιά.

Η 36χρονη που βλέπετε στις φωτογραφίες είχε ζητήσει από το ανήλικο παιδί να συνερευθούν ερωτικά. Το παιδί είχε αρνηθεί και λίγο καιρό μετά το ζευγάρι επανήλθε με νέα, ανήθικη ερωτική πρόταση. Ο 13χρονος αποδέχθηκε την πρόταση αυτή, όμως η μητέρα του είχε ενημερώσει την αστυνομία που έκανε έφοδο στο σπίτι του ζευγαριού. Εκεί συνέλαβαν την 36χρονη τη στιγμή της ερωτικης πραξης με το νεαρό αγόρι ενώ ο σύζυγός της παρακολουθούσε την ερωτική σκηνή.

Ο πατέρας του 13χρονου είχε μιλήσει αποκλειστικά στο STAR και είχε δηλώσει πως ο γιος του ήταν παραμελημένος από τη μητέρα του και πως δεν ήταν εκείνη που ειδοποίησε την αστυνομία, αλλά ο θείος του παιδιού. Το ζευγάρι είναι ήδη προφυλακισμένο για την αποπλάνηση του παιδιού.

Δείτε το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top