Το πράσινο φως για το «Athens Alive» στο ΟΑΚΑ άναψε επίσημα η κυβέρνηση, ανοίγοντας το δρόμο για την υλοποίηση του πρότζεκτ.

Η πολιτεία ανακοίνωσε την πρόθεσή της για την αναβάθμιση της περιοχής και μάλιστα αναφέρει την προοπτική αύξησης του συντελεστή δόμησης. Την ίδια στιγμή ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προτίθεται να αναλάβει τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό στον οποίο θα προκηρυχθούν άμεσα εκλογές.

Διοικητικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό

Στα διοικητικά της ΠΑΕ, νέο κύκλο επαφών είχε ο Ταϊλανδός επενδυτής Παιρότζ Πιεγκ-μπονσάντ με τον Γιάννη Αλαφούζο, για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Ντάριο Σρνα

Παίκτης του ΠΑΟΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Ντάριο Σρνα. Ο 37χρονος Κροάτης δεξιός μπακ-χαφ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και μετά από επαφές με τη διοίκηση της ΠΑΕ επήλθε προφορική συμφωνία για συμβόλαιο ενός έτους με οψιόν επέκτασης για έναν ακόμη χρόνο. Ο Σρνα, βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ κι έκτοτε είναι εκτός δράσης, με την τιμωρία του να λήγει στις 22 Αυγούστου.

Παίκτης της ΑΕΚ είναι ο Χρήστος Αλμπάνης

Στην ΑΕΚ μετα την οριστικοποίησηη της συμφωνάις με τον λιβάγια προχώρησαν στην απόκτηση του Χρήστου Αλμπάνη από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

 

Tags: