Η κυβέρνηση άναψε το πράσινο φως στο Πρότζεκτ του ΟΑΚΑ

Συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Ντάριο Σρνα

Το πράσινο φως για το «Athens Alive» στο ΟΑΚΑ άναψε επίσημα η κυβέρνηση, ανοίγοντας το δρόμο για την υλοποίηση του πρότζεκτ.

Η πολιτεία ανακοίνωσε την πρόθεσή της για την αναβάθμιση της περιοχής και μάλιστα αναφέρει την προοπτική αύξησης του συντελεστή δόμησης. Την ίδια στιγμή ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προτίθεται να αναλάβει τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό στον οποίο θα προκηρυχθούν άμεσα εκλογές.

Διοικητικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό

Στα διοικητικά της ΠΑΕ, νέο κύκλο επαφών είχε ο Ταϊλανδός επενδυτής Παιρότζ Πιεγκ-μπονσάντ με τον Γιάννη Αλαφούζο, για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Ντάριο Σρνα

Παίκτης του ΠΑΟΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Ντάριο Σρνα. Ο 37χρονος Κροάτης δεξιός μπακ-χαφ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και μετά από επαφές με τη διοίκηση της ΠΑΕ επήλθε προφορική συμφωνία για συμβόλαιο ενός έτους με οψιόν επέκτασης για έναν ακόμη χρόνο. Ο Σρνα, βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ κι έκτοτε είναι εκτός δράσης, με την τιμωρία του να λήγει στις 22 Αυγούστου.

Παίκτης της ΑΕΚ είναι ο Χρήστος Αλμπάνης

Στην ΑΕΚ μετα την οριστικοποίησηη της συμφωνάις με τον λιβάγια προχώρησαν στην απόκτηση του Χρήστου Αλμπάνη από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top