Nothing is impossible! H Mαρία Πολύζου ολοκλήρωσε την τριλογία των Μαραθωνίων

Η κορυφαία Μαραθωνοδρόμος κατάφερε αυτό που σε πολλούς φαντάζει αδύνατον

Nothing is impossible! H Mαρία Πολύζου ολοκλήρωσε την τριλογία των Μαραθωνίων

Ολυμπία, Θεσσαλονίκη, Ρόδος. Δύο εβδομάδες, 14 ημέρες, 3 Κυριακές, 3 Μαραθώνιοι!

Η κορυφαία Ελληνίδα Μαραθωνοδρόμος Μαρία Πολύζου ολοκλήρωσε αυτή την τριλογία των Μαραθωνίων με Όραμα και Ελπίδα!

Η κάτοχος του Πανελληνίου Ρεκόρ Μαραθωνίου Δρόμου φέτος έβαλε στόχο να τερματίσει αυτούς τους τρεις διαδοχικούς μαραθωνίους προκειμένου να κάνει ακόμα πιο ηχηρό το μήνυμα του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι στη χώρα μας να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών!

Αυτοί οι 3 εαρινοί μαραθώνιοι στη χώρα μας εντάχθηκαν στο πρόγραμμα αγώνων του «Μαραθωνίου Ζωής» που «τρέχει» από την αρχή του χρόνου η δρομική ομάδα της κας Πολύζου (Marathon Team Greece By M.Polyzou) και ο Σύλλογος «Όραμα Ελπίδας».

Στόχος είναι μέσα από τους αγώνες δρόμου, να ενημερωθεί ο κόσμος για την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών στην Ελλάδα και επί του τόπου, όσο το δυνατόν περισσότεροι, να γίνουν εθελοντές δότες!

Σε όλους τους αγώνες πραγματοποιούνται συμβολικές λαμπαδηδρομίες με τη φλόγα του «Μαραθωνίου Ζωής» να κάνει ακόμα πιο λαμπερό το πολύ σημαντικό μήνυμα: «Έλα κι εσύ να γίνεις εθελοντής δότης μυελού των οστών «τρέχοντας» στον Μαραθώνιο Ζωής»!

Η Μαρία Πολύζου κατάφερε αυτό που ίσως φαίνεται αδύνατο για πολλούς..

Ψυχή τε και Σώματι!

Στον Μαραθώνιο της Ολυμπίας στις 26 Μαρτίου τερμάτισε μάλιστα στην 1η θέση της γενικής κατάταξης των γυναικών με επίδοση 4:05: 25  ενώ στη Θεσσαλονίκη την επόμενη Κυριακή 2 Απριλίου τερμάτισε σε χρόνο 4:09 , και στη Ρόδο την Κυριακή 9 Απριλίου  με χρόνο 4:08 πέρασε τη γραμμή του τερματισμού πετυχαίνοντας καταπληκτικούς χρόνους με δεδομένη τη συνολική προσπάθεια και την σωματική καταπόνηση από τα πολλά συνεχόμενα διαδοχικά μαραθώνια χλμ!

Από τον Ιανουάριο, εκατοντάδες άνθρωποι έχουν γίνει εθελοντές δότες μυελού των οστών μέσα από τον «Μαραθώνιο Ζωής» που θα συνεχιστεί καθ’όλη διάρκεια της χρονιάς σε αγώνες δρόμου τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό!

Στον «Μαραθώνιο Ζωής» μετέχει σύσσωμη η ομάδα δρομέων της Ελληνίδας Πρωταθλήτριας αλλά και διακεκριμένοι δρομείς, αθλητές του στίβου και ολυμπιονίκες!

Ο επόμενος αγώνας που θα συνεχιστεί ο «Μαραθώνιος Ζωής» είναι ο Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος στην Αθήνα στις 23 Απριλίου, ο Ημιμαραθώνιος στο Άργος.

Τακτική ενημέρωση για τους αγώνες που εντάσσονται στον «Μαραθώνιο Ζωής» υπάρχει και μέσω της τηλεοπτικής εκπομπής Keep Running στην web tv του Star Channel. 

Η MARATHON TEAM GREECE ευχαριστεί όλους τους ανθρώπους που μας υποστηρίζουν σε αυτόν τον ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ !

NOTHING IS IMPOSSIBLE 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top