Μόνο στο STAR: Βίντεο-ντοκουμέντο από ληστεία σε γνωστή πτηνοτροφική μονάδα της Εύβοιας

Δείτε το βίντεο

Ληστεία σημειώθηκε σε γνωστή πτηνοτροφική μονάδα της Ευβοίας. Όπως θα δείτε στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το STAR πέντε άνδρες με κουκούλες, εισέβαλαν στην εταιρεία ψάχνοντας για το χρηματοκιβώτιο αφού πρώτα χτύπησαν και έδεσαν τους φύλακες.

 Στις 2 τα ξημερώματα ένα αμάξι εισβάλλει με ιλιγγιώδη ταχύτητα στον προαύλιο χώρο της επιχείρησης. Σταματά ακριβώς έξω από το φυλάκιο και 5 κουκουλοφόροι τρέχουν με μανία να ακινητοποιήσουν τους 2 σεκιούριτι. Οι 3 ληστές τους κλείνουν την πόρτα και οι άλλοι 2 τους εγκλωβίζουν εισβάλλοντας με κλωτσιές απ' το παράθυρο. Οι φύλακες δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν. Οι κακοποιοί τους ξυλοκόπησαν και στη συνέχεια τους έδεσαν για να διαρρήξουν ανενόχλητοι τα γραφεία της πτηνοτροφικής μονάδας στην Εύβοια.

Επί 10 λεπτά τα έκαναν όλα άνω κάτω. Σύμφωνα με την αστυνομία αναζητούσαν το χρηματοκιβώτιο. Τελικά όμως αφού δεν το εντόπισαν έφυγαν άπρακτοι παίρνοντας μαζί τους μόνο τρία κινητά τηλέφωνα που είχαν πάνω τους οι φύλακες.

Η αστυνομία μελετά το υλικό από την κάμερα ασφαλείας και έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για τη γνωστή σπείρα κακοποιών που χτυπά εταιρείες στην Αττική και τη Βοιωτία με στόχο τα χρηματοκιβώτιά τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top